Trafik polisleri ceza yazınca, polis aracının camını kırdı

Bursa'da, uygulama yapan trafik polisleri, abartı egzoz kullanan ve camları filmli olan lüks araç sürücüsüne cezai işlem yaptı. Cezaya tepki gösteren araçta yolcu olarak olarak bulunan bir kişi ise eline aldığı taşla ekip aracının camını...

Google Haberlere Abone ol
Trafik polisleri ceza yazınca, polis aracının camını kırdı

Bursa'da, uygulama yapan trafik polisleri, abartı egzoz kullanan ve camları filmli olan lüks araç sürücüsüne cezai işlem yaptı. Cezaya tepki gösteren araçta yolcu olarak olarak bulunan bir kişi ise eline aldığı taşla ekip aracının camını kırdı.

Nilüfer İlçesi Ürünlü Mahallesi İzmir Yolu Caddesi'nde Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, uygulama yaptı. Kontroller sırasında durdurulan bir lüks aracın sürücüsü alkol kontrolüne tabi tutuldu. Araç sürücüsünde alkole rastlanmazken trafik polisleri, araçta abartı egzoz takıldığı ve camların filmli olduğu iddiasıyla araç sürücüsüne cezai işlem uyguladı. Bu esnada araçta yolcu olarak bulunan B.V. isimli kişi, trafik polislerine müdahale etti. İddiaya göre, B.V., yerden aldığı taşı polis aracına attı. Resmi plakalı polis aracının camı kırıldı. Polis merkezine götürülen B.V. hakkında 'Görevi yaptırmamak için direnme, görevli memura mukavemet' iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar