"Toplumsal hayatımızda hoşgörünün hakim olması gerekir"

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, yayınladığı yeni yıl mesajında, toplumsal hayatta hoşgörünün hakim olması gerektiğinin altını çizdi.

Google Haberlere Abone ol
"Toplumsal hayatımızda hoşgörünün hakim olması gerekir"

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, yayınladığı yeni yıl mesajında, toplumsal hayatta hoşgörünün hakim olması gerektiğinin altını çizdi. "Acı ve tatlı hatıralarıyla 2013 yılını geride bırakıyor, umudumuzu canlı tutarak yeni bir yıla giriyoruz." diyen Kaymakam Katırcı, "Yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum. Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum." dedi.

Kaymakam Katırcı, mesajında şu ifadelere yer verdi: "2013 yılının muhasebesini yaparken, 2014 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Bu vesileyle, 2014 yılının birlik ve beraberlik içinde milletimiz, ülkemiz, ilçemiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olması dileklerimle, tüm Bafra halkının, kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum örgütleri, meslek odaları, esnaf ve köylülerimizin, basın mensuplarımızın yeni yıl sevincini paylaşır, selam ve saygılar sunarım."





CİHAN

Yorumlar