TOBB’dan Samsun’a okul

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TOBB tarafından Samsun’a çok amaçlı bir okul yapılacağını söyledi.Samsun Milli Eğitim İl Müdürü Aytekin Girgin, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
TOBB’dan Samsun’a okul

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TOBB tarafından Samsun’a çok amaçlı bir okul yapılacağını söyledi.

Samsun Milli Eğitim İl Müdürü Aytekin Girgin, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na iadei ziyarette bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TOBB tarafından Samsun’a bir okul yapılacağını söyledi.

Türkiye’nin koyduğu büyük hedeflere ulaşmanın eğitimli insanlarla olacağını ifade eden Murzioğlu, “TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu eğitime ayrı bir değer veriyor. Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde, TOBB tarafından 'Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi' kapsamında Türkiye’nin her iline okul yapılacak. Bu okullardan bir tanesi de inşallah kısa sürede Samsunumuza kazandırılacak. Şu anda okulun yapılacağı yer tespiti için çalışıyoruz. Yerin tespit edilmesinden sonra da protokol imzalanarak, okulun yapımına başlanacak. İnsana yapılan yatırım en büyük yatırımdır. Dünyada her yatırımın muhakkak riski vardır ama insana ve eğitime yapılan yatırımdan asla zarar etmezsiniz. Bizim temennimiz, her türlü istismardan korunmuş üreten, özgüveni olan, düşünen ve çevresi ile olumlu iletişim kuran, kendini geliştirmiş, geçmişini unutmayan, geleceğe umutla bakan bir nesil yetişmesidir.” diye konuştu.

Samsun TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin’in de bulunduğu ziyarette konuşan Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ise TSO’ların bulundukları kentte sadece ekonomik ve istihdam anlamında değil, eğitim anlamında da önemli katkıları olan Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirtti. Samsun’un, 225 bin öğrencisi ve 16 bin çalışanı ile büyük bir eğitim camiasına sahip olduğunu kaydeden Girgin, “Eğitimde asla ihmale yer yok. Bizim de amacımız, eğitim anlamında ilimize ve ülkemize katkı sağlamak. Sizlerin de desteğiyle Samsun’u eğitim anlamında da daha yukarılara çıkarmanın çabasında olacağız.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar