TOBB Manavgat Girişimciler Kurulu büyüyen şirketle konunu seminer düzenleyecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Manavgat Genç Girişimciler Kurulu, girişimcilik ruhunu canlandırmak için güçlü büyüyen şirketler konulu seminer düzenleyeceğini bildirdi.TOBB Manavgat Genç Girişimciler Kurulu, seminerin 29 Mayıs'ta...

Google Haberlere Abone ol
TOBB Manavgat Girişimciler Kurulu büyüyen şirketle konunu seminer düzenleyecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Manavgat Genç Girişimciler Kurulu, girişimcilik ruhunu canlandırmak için güçlü büyüyen şirketler konulu seminer düzenleyeceğini bildirdi.

TOBB Manavgat Genç Girişimciler Kurulu, seminerin 29 Mayıs'ta saat 14.00'te MATSO Meclis Salonu'nda 'Güçlü Büyüyen Şirket Olmak' konulu seminer verileceği ifade edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manavgat Genç Girişimciler Kurulu, Deniz Tanır Başkanlığında toplantı gerçekleştirdi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya kurul üyeleri katıldı. Toplantıda kurulun etkinlik programı karara bağlandı.

Deniz Tanır, 29 Mayıs'ta yapacakları 'Güçlü Büyüyen Şirket Olmak' isimli semineri Ankara Girişim Merkezi Şirketi kurucularından Mehmet Şanlı'nın konuşmacı olarak katılacağını kaydetti.

Seminerde yeni şirketlerin daha bilinçli ve stratejili yapılanmaları ile büyüyen şirketlerin büyüme dönemlerinin sunduğu fırsatların örneklerinin olacağını ifade eden Tanır, "Seminerde Şirketlerde Büyüme Çabasını Etkileyen Unsurlar, Şirketlerde Büyüme Döneminin Riskleri, Şirketlerde Büyüme Döneminin Sunduğu Fırsatlar, Büyüme Döneminin Planlanması, Büyümenin Aşamaları, Büyüme Aşamalarında Göstergeler, Büyüme Stratejileri İçin İpuçları, Büyüme Stratejisinin Yönetimi gibi konuların ele alınacak. "dedi.

CİHAN

Yorumlar