TKDK’da onaylanan projelerin sözleşmeleri imzalandı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Muş İl Koordinatörlüğü’nün 13’ncü çağrı ilanında başvuruda bulunan ve onaylanan projelerin sözleşmesi Vali Vedat Büyükersoy’un makamında düzenlenen törenle imzalandı. TKDK’nın...

Google Haberlere Abone ol
TKDK’da onaylanan projelerin sözleşmeleri imzalandı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Muş İl Koordinatörlüğü’nün 13’ncü çağrı ilanında başvuruda bulunan ve onaylanan projelerin sözleşmesi Vali Vedat Büyükersoy’un makamında düzenlenen törenle imzalandı.

TKDK’nın 13’üncü çağrı ilanında onay alan projelerinin sözleşmelerini imzalamak için yatırımcılarında hazır bulunduğu törende huzurun önemine değinen Vali Vedat Büyükersoy, yatırımcıları çalışmalarından dolayı tebrik etti.

TKDK Muş İl Koordinatörlüğü'nün çalışmalarına değinen Vali Büyükersoy, 13’üncü çağrı ile birlikte yaklaşık bu sene sonu itibariyle 80 milyon TL civarında bir yatırım gerçekleşmiş olacağını söyledi.

TKDK Muş İl Koordinatörü Mehmet Emin Turan da yatırımların hayat bulmasından ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi. Turan, “Bu hayırlı ayda bir araya gelip sözleşme imzalamaktan mutluluk duyuyoruz. Yaklaşık bir buçuk yıldır Muş’ta öz faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Yatırımların hayata geçmesi için çalışmalarımızı hızla sürdürdük. Sözleşme aşamasına gelen projelerimizin sözleşmelerini Valimiz Sayın Vedat Büyükersoy’un huzurunda imzalamak istedik ve Sayın Valimiz de kabul etti. Bu ayın rahmeti üzerinize bereketi de malınıza olsun. Bu yatırımların inşallah ilimize önemli katkılar sunacaklardır.” dedi. CİHAN

Yorumlar