Ticari araç sahibi ve şoförleri ‘huzurlu yolculuk’ için bilgilendirildi

Gaziantep’te emniyet ekipleri tarafından, şehirde taşımacılık yapan servis aracı sahipleri ve sürücülerine yönelik eğitim seminer düzenledi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminer, Gaziantep Ticaret Odası Konferans...

Google Haberlere Abone ol
Ticari araç sahibi ve şoförleri ‘huzurlu yolculuk’ için bilgilendirildi

Gaziantep’te emniyet ekipleri tarafından, şehirde taşımacılık yapan servis aracı sahipleri ve sürücülerine yönelik eğitim seminer düzenledi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminer, Gaziantep Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Vatandaşların toplu taşıma araçlarında güvenli ve huzurlu bir şekilde yolculuk yapabilmelerini sağlamak için gerçekleştirilen seminer kapsamında katılımcılar bilgilendirildi.

Anlatılan konu başlıkları arasında , ‘Güvenli Trafik Bilinci ve Trafik Kuralları’, ‘Trafik Kazaları ve Trafik Kazalarının Sonuçları’, ‘Karayollarında Trafiğin Akışı ve Karayolunun Kullanılması’, ‘Gelen Trafikle Karşılaşma ve Geçiş Kolaylığı Sağlama’, ‘Hız Sınırlarına Uyma’, ‘Emniyet Kemeri’, ‘Dönüş Kuralları’, ‘Cep Telefonu Kullanımı’, ‘Kavşaklarda Geçiş Hakkı’, ‘Sürücü Belgesinin Geri Alınması’, ‘Yakıt Güvenliği Kuralları’, ‘Araca Uygun Olmayan Yakıt Kullanımının Sonuçları’, ‘Fazla Yolcu Taşıma’, ‘İndirme-Bindirme ve Kapıların Açılması Kuralları’, ‘Duraklama ve Park Etme Kuralları’, ‘Kazaya Karışılması Durumunda Yapılacak Davranışlar’ yer aldı. Katılımcılar da merak ettikleri soruları emniyet ekiplerine bildirdi.

CİHAN

Yorumlar