Terzi, elektrik faturası nedeniyle tartıştığı kiracısını makasla öldürdü

Adana'da terzilik yapan 58 yaşındaki Hasan Değirmenci, yüksek gelen elektrik faturası için kendisi ile tartışan kiracısı 65 yaşındaki Celal Bülbül'ü makasla öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Terzi, elektrik faturası nedeniyle tartıştığı kiracısını makasla öldürdü

Adana'da terzilik yapan 58 yaşındaki Hasan Değirmenci, yüksek gelen elektrik faturası için kendisi ile tartışan kiracısı 65 yaşındaki Celal Bülbül'ü makasla öldürdü. Cinayet zanlısı, "Çok pişmanım keşke olmasaydı." dedi.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Hürriyet Mahallesi Eminağa Caddesi üzerinde yaşandı. İddialara göre, kiracı Bülbül, yüksek gelen elektrik faturası sebebiyle terzilik yapan ev sahibi Hasan Değirmenci ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Değirmenci, kumaş kesmek için kullandığı 35 cm'lik makası alarak kendisine küfrettiğini öne sürdüğü kiracısının kalbi ile kasığına sapladı. Daha sonra makası da yanına alarak bisikletle kaçan Değirmenci, suç aletini Seyhan nehrine attı. Bu sırada ağır yaralanan Celal Bülbül, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Özel Güney Adana Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Cinayet şüphelisi Hasan Değirmenci, Hürriyet Polis Merkezi'ne giderek adam öldürdüğünü belirtip teslim oldu. Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince gözaltına alınan Değirmenci'nin attığı makas bulundu.
Cinayet Bürosu ekiplerince Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Değirmenci sağlık kontrolü için getirildiği Adli Tıp Birimi'ne girişte, "Çok pişmanım keşke olmasaydı." dedi. Kiracısının kendisini aşırı tahrik ettiğini öne süren Değirmenci, "Biranda vurdum öldü. Sonra makası ırmağa attım. Küfretti, elektrik parası yüksek geldiği için beni suçladı." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar