Teröristler askerleri, biksi ile taciz etti

Genelkurmay Başkanlığı, dün bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından, Hakkari merkez Meskan Tepe Üs Bölgesi'nde bulunan askeri unsurlara, biksi makineli tüfek ile 15-20 atım taciz ateşi açıldığını duyurdu. Açılan taciz ateşine,...

Google Haberlere Abone ol
Teröristler askerleri, biksi ile taciz etti

Genelkurmay Başkanlığı, dün bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından, Hakkari merkez Meskan Tepe Üs Bölgesi'nde bulunan askeri unsurlara, biksi makineli tüfek ile 15-20 atım taciz ateşi açıldığını duyurdu. Açılan taciz ateşine, üs bölgesinde bulunan unsurlar tarafından, ateş edilerek karşılık verildiği de kaydedildi.

Ayrıca yine Hakkari merkezde bir bölücü terör örgütü mensubunun, sabah saat 06.00’da Geçimli Jandarma Karakol Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu bildirildi. Aynı gün Osmaniye merkezde silahlı 4 bölücü terör örgütü mensubunun Karataş köyü Kayaaltı Tepe mevkiinde, odun kesme maksadı ile araziye giden 7 vatandaşı durdurarak 6 vatandaşı rehin almış, bir vatandaşa erzak listesi vererek, erzakların aynı bölgeye getirilmesini istediği açıklandı.

Vatandaşın, erzakları aynı gün saat 16.00 sıralarında, Kayaaltı Tepe mevkiinde teslim etmesini müteakip, bölücü terör örgütü mensuplarınca kendisine bin 300 lira verilerek, rehin alınan vatandaşların serbest bırakıldığı ifade edildi. Olayla ilgili, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla adlî tahkikata başlandı.

CİHAN

Yorumlar