Terme TSO, 40'ıncı kuruluş yıldönümünü kutladı

Samsun Terme Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) kuruluşunun 40. yıldönümünü coşkuyla kutladı ve 40. yılını dolduran üyelere ve üst düzeyde vergi ödeyen işadamlarına plaket verildi.    Terme Ticaret ve Sanayi Odası, kuruluşunun...

Google Haberlere Abone ol
Terme TSO, 40'ıncı kuruluş yıldönümünü kutladı

Samsun Terme Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) kuruluşunun 40. yıldönümünü coşkuyla kutladı ve 40. yılını dolduran üyelere ve üst düzeyde vergi ödeyen işadamlarına plaket verildi.

    Terme Ticaret ve Sanayi Odası, kuruluşunun 40. yılını düzenlenen törenle kutladı. Terme Murat Ali Restoran’da düzenlenen iftar ile birlikte organize edilen programa Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Defterdarı Hayati Dinç, Samsun Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu, Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Terme Kaymakam Fahri Meral, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon, eski Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ve eski Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

    Törende konuşan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy da, Samsun genelinde çok önemli çalışmalar yürütüldüğünü belirtti.

    Terme Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Ahmet Ekmekçi ise tüm çabalarının ilçelerine en iyi şekilde hizmet verebilmek olduğunu söyledi. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise sanayinin ve ticaretin önemine işaret ederek, “Dünyada yaşanan rekabete ayak uydurmamız gerekiyor.” dedi.

    

    Konuşmaların ardından ise Terme TSO’da 40 yılını dolduran ve 2013 yılı kurumlar ve gelir vergisinde üst düzey vergi ödeyen üyelere plâket taktimin de bulunuldu. Öte yandan gecede eski Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu’na Terme TSO Meclis Başkanı Mehmet Körpe ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi tarafından onur ödülü verildi. Gece, Terme TSO 40. kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesiyle sona erdi. CİHAN

Yorumlar