TEOG, Türkiye birincileri Gebze Anafen'den

Kocaeli'ne bağlı Gebze ilçesinde faaliyet gösteren Anafen Dershaneleri Gebze Şubesi'nden 2 öğrenci TEOG (Temel Eğitim'den Ortaöğretim'e Geçiş) sınavında 700 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği...

Google Haberlere Abone ol
TEOG, Türkiye birincileri Gebze Anafen'den

Kocaeli'ne bağlı Gebze ilçesinde faaliyet gösteren Anafen Dershaneleri Gebze Şubesi'nden 2 öğrenci TEOG (Temel Eğitim'den Ortaöğretim'e Geçiş) sınavında 700 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği TEOG Sınavı'nda Türkiye birincileri Gebze Anafen Dersanesi'nden çıktı. Anafen Dersanesi'ne giden Melike Serra Kocaman TEOG 1 ve TEOG 2 de, Meryem Zeynep Bilican da TEOG 2'de 700 tam puan alarak alanlarında Türkiye birincisi olmaya hak kazandılar. Gebze Anafen Dersanesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Dershane Müdürü Halim Altınışık, “Bu yıl ilk defa düzenlenen TEOG Sınavı'nda Anafen Dershaneleri Gebze Şubesi olarak iki Türkiye birincisi çıkartarak başarımızı bir kez daha kanıtlamış olduk. Bu dereceyle öğrencilerimiz aynı zamanda Kocaeli ve Gebze birinciliğini kazanmış durumdalar. Bu başarıda emeği geçen başta öğrencilerimiz olmak üzere velilerimize, eğitim gördükleri okullardaki öğretmen arkadaşlara ve dersahnemizdeki öğretmen ve idareci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TEOG birincisi Melike Serra Kocaman ise “Dershane ve okul öğretmenlerim başta olmak üzere ailem ve arkadaşlarımın bu başarımda payı büyük. Herkese verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başarısının sırrını erken yaşlardan itibaren düzenli çalışmaya bağlayan Kocaman, sınava girecek olan adaylara ise “Mutlaka verilen dökümanları iyice anlayarak çözmeye çalışın. Anlamadığınız konuları öğretmenlerinize sorun. 'Bu soru çıkmayabilir' demeden her soruyu iyice anlayarak çözün. Düzenli ve planlı çalışın” tavsiyesinde bulundu.

Anafen Dershanesi Gebze Şubesi yetkilileri, toplantıda başarılı öğrencilere hediye çeki de dağıttı. CİHAN

Yorumlar