TEOG sınavında Samanyolu başarısı

Samanyolu Eğitim Kurumları'nda, bu dönem ikinci aşaması yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 5 öğrenci bütün soruları çözdü, 8 öğrenci de 1 yanlış yaparak başarıya imza etti.Başarı geleneğini bozmalan Samanyolu’nda,...

Google Haberlere Abone ol
TEOG sınavında Samanyolu başarısı

Samanyolu Eğitim Kurumları'nda, bu dönem ikinci aşaması yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 5 öğrenci bütün soruları çözdü, 8 öğrenci de 1 yanlış yaparak başarıya imza etti.

Başarı geleneğini bozmalan Samanyolu’nda, Mustafa Dündar, Eren Saydam, Mehmet Altınsoy, Semih Taha Uğraş ve Ayşe Betül Karstarlı isimli öğrenciler tüm alanlardaki soruları doğru cevapladı. SBS’de gösterdiği başarıyı sistemin değişmesine rağmen bozmayan okul, kararlı bir şekilde başarılarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz, TEOG sınavı ile ilgili konuşarak, “Öğrencilerimizin TEOG sınavında göstermiş olduğu başarı, bizlerin eğitim modeli olarak her alanda uygulamaya çalıştığımız sistemimizdendir. Sadece sınavlara yönelik değil öğrencilerimizin her alanda başarılı olmaları için gayret göstermekteyiz. Onları sadece ders hayatında değil, normal hayatta da girişimci, kendine güvenen ve topluma faydalı bireyler olmaları için uğraşmaktayız. Ben TEOG sınavında başarı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar