TEOG şampiyonu Alpkirişçi: Başarımı dershaneme borçluyum

Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş 2 Sınavı'nda (TEOG) tüm soruları doğru cevaplandıran Bitlis’in Tatvan ilçesinde ki Fem Dershanesi öğrencisi İrem Alpkirişçi, Türkiye birincisi oldu.     Dershanelerin kaldırılmasının...

Google Haberlere Abone ol
TEOG şampiyonu Alpkirişçi: Başarımı dershaneme borçluyum

Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş 2 Sınavı'nda (TEOG) tüm soruları doğru cevaplandıran Bitlis’in Tatvan ilçesinde ki Fem Dershanesi öğrencisi İrem Alpkirişçi, Türkiye birincisi oldu.

    Dershanelerin kaldırılmasının gündemde olduğu bir dönemde dershanesinin katkısıyla Doğu’ya Türkiye şampiyonluğu sevinci tattırarak büyük bir başarı elde eden Tatvan Fem Dershanesi öğrencisi İrem Alpkirişçi, bu başarını ailesine ve dershanesine borçlu olduğunu söyledi.

    Tatvan Fem Dershanesi ve aynı zamanda Tatvan Tuğ Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi olan İrem Alpkirişçi, başarısının tesadüf olmadığını başarının en önemli kaynağının ise dershanede aldığı iyi eğitime borçlu olduğunu ifade etti.

    Sınava hazırlanma sürecinde başta ailesinin, okul öğretmenlerinin ve özellikle dershane öğretmenlerinin büyük katkıları bulunduğunu anlatan Alpkirişçi, “Türkiye birincisi olmak beni gerçekten çok mutlu etti. Bütün soruları doğru yaparak Türkiye Şampiyonu olduğumdan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım. Bu başarılar kolay elde edilmedi. Bu başarının arkasında etütler, kurslar ve yoğun bir çalışma var. Tüm bu çalışmalar esnasında maddi manevi desteklerini esirgemeyen anne şefkati sıcaklığında ilgilenen öğretmenlerim vardı. Bu başarıyı hem okul öğretmenlerime hem de Tatvan Fem Dershanesi öğretmenlerime ve en önemlisi aileme armağan ediyorum. İnşallah bu gün Türkiye birincisi olmama katkı sunan dershanem sayesinde üniversite sınavlarında da çok daha güzel dereceler elde edeceğime inanıyorum." diye konuştu.

    "DERSHANELERİN EĞİTİME KATKISI BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI"

    Tatvan Fem Dershanesi Müdürü Ahmet Demir ise hiçbir başarının tesadüfî olmadığını hatırlatarak dershanelerin eğitimdeki katkısının bir kez daha ön plana çıktığını söyledi.

    TEOG 2 sınavında tüm soruları doğru olarak cevaplandırarak Türkiye Şampiyonları arasına giren dershane öğrencileri İrem Alpkirişçi’yi elde ettiği başarıdan ötürü de tebrik eden Fem Dershanesi Müdürü Ahmet Demir, “Dershanemizde ki öğrenciler gerek dershane öğretmenlerimiz tarafından gerekse rehber öğretmenlerimiz tarafından sınavlara en iyi şekilde hazırlatılıyor. Bu günde elde edilen Türkiye birinciliği ile dershanelerin eğitime katkısını bizzat yaşarak gördük. Öğrenciniz İrem Alpkirişçi, TEOG 2 sınavında tüm soruları doğru olarak cevaplandırarak Türkiye şampiyonları arasına girdi. Bu da bizleri hem gururlandırdı hem de sevince boğdu. İnşallah şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada dershane yöneticileri olarak öğrencilerimizin başarı için çabalayacağız." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar