Teniste 2 madalya aldı

Geçtiğimiz hafta sonu Tenis Federasyonu tarafından, Tenis Dağ ve Su sporları kulübünde düzenlenen değişik yaş kategorilerinde yaklaşık 75 sporcunun katıldığı turnuvada Burç Ceyhan Koleji öğrencileri 2 madalya kazandı.Bayanlar kategorisinde...

Google Haberlere Abone ol
Teniste 2 madalya aldı

Geçtiğimiz hafta sonu Tenis Federasyonu tarafından, Tenis Dağ ve Su sporları kulübünde düzenlenen değişik yaş kategorilerinde yaklaşık 75 sporcunun katıldığı turnuvada Burç Ceyhan Koleji öğrencileri 2 madalya kazandı.

Bayanlar kategorisinde Ekin Tuncel isimli sporcusuyla yarışan Burç Koleji, büyük bir başarıya imza attı. Turnuvada birinci olan Ekin Tuncel, “Altın madalya kazandığım için çok mutluyum, bu başarıyı elde edebilmek için çok çalıştım.” dedi.

Erkekler kategorisinde yarışan Efe Acar da turnuvada 2. olarak gümüş madalya kazandı. Yapılan turnuvada zorlu rakiplerle oynayan Efe, “Birinciliği kaçırdığım için çok üzgünüm tenisi seviyorum bundan sonraki turnuvalarda daha çok çalışıp daha iyi başarılar elde edeceğim.” şeklinde konuştu.

Burç Ceyhan Koleji Müdürü Evliya Demiraslan ise “Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar