TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti 8 saat ulaşıma kapanacak

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında Dilovası mevkinde üst geçit önergeme kirişlerinin konulacak olması nedeniyle TEM Otoyolu'nun Ankara-İstanbul istikameti Dilovası Kavşağı'ndan ulaşıma kapanacak ve trafik D-100 Karayolu'na yönlendirilecek..

Google Haberlere Abone ol
TEM Otoyolu'nun İstanbul istikameti 8 saat ulaşıma kapanacak

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında Dilovası mevkinde üst geçit önergeme kirişlerinin konulacak olması nedeniyle TEM Otoyolu'nun Ankara-İstanbul istikameti Dilovası Kavşağı'ndan ulaşıma kapanacak ve trafik D-100 Karayolu'na yönlendirilecek.

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, çalışma hakkında bilgi verildi. Açıklama şöyle: "Gebze – Orhangazi - İzmir (İzmit Körfezi Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil) Otoyolu Projesi kapsamında 0-4 Otoyolu Dilovası Mevkii Km:46+050(K.K.No:04/7-11)’da üstgeçit öngerme kirişlerinin konulması çalışmaları yapılacaktır. Söz konusu bu çalışmalar kapsamında Kuzey taşıma yolunun ( Ankara – İstanbul) yönü kapatılarak trafik Dilovası kavşağından D-100’e verilecektir. Çalışmalar, 23.06.2014 Pazartesi günü saat 22:00’ da başlayıp, 24.06.2014 Salı günü saat 07:00’de tamamlanacaktır. Bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacak ve gerekli emniyet tedbirleri alınacaktır. Sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir." CİHAN

Yorumlar