TEM ekipleri öğrencilere terör örgütlerinin zararlarını anlattı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü(TEM) Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği'nin ‘Gençlik ve Güvenli Gelecek’ konferansları adı altında, terörün ve terör örgütlerinin zararlı faaliyetlerinden gençleri korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
TEM ekipleri öğrencilere terör örgütlerinin zararlarını anlattı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü(TEM) Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği'nin ‘Gençlik ve Güvenli Gelecek’ konferansları adı altında, terörün ve terör örgütlerinin zararlı faaliyetlerinden gençleri korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Okullarda düzenlenen konferanslarda öğrencilere, terör örgütünün zararlı faaliyetleri anlatıldı.

    TEM Şube Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği'nin ve önleme faaliyetleri bürosunda görevli personel, Erzincan’da öğrencilere ziyaretler gerçekleştirerek, terörle mücadele çalışmalarını hızlandırıyor. Refahiye ilçesinde eğitim ve öğretimine devam eden Refahiye Meslek Yüksekokulu'nda okuyan birinci sınıf öğrencileri ile ilçemizdeki liselerin son sınıf öğrencilerine gençlik ve güvenli gelecek projesi kapsamında, yaklaşık 180 öğrenciye konferanslar verildi. Konferansa katılan okul idarecileri ve öğrenciler emniyet müdürlüğünün faaliyetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Bizlere yön vermesi açısından yararlı oldu. Bu konferansta terör örgütlerinin lise ve üniversite öğrencilerinin üzerindeki karanlık planları doğrultusunda bilgi sahibi olduk. Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarından dolayı teşekkür etti.” şeklinde açıklamada bulundu.

    Konferans sonunda öğrencilere emniyet görevlileri tarafından kalem, not defteri, broşür hediye edilerek, kek ve meyve suyu ikram edildi. CİHAN

Yorumlar