Telefon dolandırıcıları için altınlarını bozdurdu

Aydın'ın Çine ilçesinde bir vatandaş, telefon dolandırıcılarının mağduru oldu. Banka hesaplarının terör örgütünün eline geçtiğini söyleyen kişilerin hesabına, altınlarını bozdurarak 5 bin 250 TL yatıran İ.

Google Haberlere Abone ol
Telefon dolandırıcıları için altınlarını bozdurdu

Aydın'ın Çine ilçesinde bir vatandaş, telefon dolandırıcılarının mağduru oldu. Banka hesaplarının terör örgütünün eline geçtiğini söyleyen kişilerin hesabına, altınlarını bozdurarak 5 bin 250 TL yatıran İ.O., dolandırıldığını anlayınca polise şikayette bulundu.

Evindeki paraları ve altınları alan İ.O., bin 250 TL nakit ve kuyumcuda bozdurduğu 4 bin TL’lik altınların parasını telefon dolandırıcılarına kaptırdı. Polise ifade veren İ.Ö., kendisine telefon eden bir şahsın, hesaplarının terör örgütü tarafından kullanıldığını ve ikametinde arama yapılacağını, evde bulunan para ve altın ne varsa yanına alıp ilçe merkezine inmesini, evden aldığı altınları bozdurarak yanındaki parayla birlikte kendisine verdikleri PTT hesabı numarasına yatırmasını söylediğini anlattı. Toplam 5 bin 250 TL parayı D.G. isimli şahsın hesabına yatırdığını belirten İ.Ö., bir müddet sonra dolandırıldığını farkettiğini belirterek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Yorumlar