TCDD: Tünel göçüğünde 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi, Akdağmadeni mevkii T9 tünel inşaatında bu sabah bir göçük meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
TCDD: Tünel göçüğünde 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi, Akdağmadeni mevkii T9 tünel inşaatında bu sabah bir göçük meydana geldi. Göçükte bir işçi hayatını kaybetti, biri ağır 3 işçi de yaralandı.

TCDD'den yapılan açıklamada bugün sabah saat 06.30’da; Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi, Yerköy-Sivas arası altyapı ikmal inşaatında, Akdağmadeni mevkii 331. kilometrede bulunan T9 tünel inşaatında, tünelin çıkış yönünde göçük meydana geldiğini bildirdi. Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Olayda yüklenici firma çalışanlarından Hüseyin Al hayatını kaybetmiştir. Yine yüklenici firma çalışanı 3 işçi yaralanmıştır. Yaralı işçiler Ramazan Gegek, Sezai Orta ve Metin İstek Yozgat Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. İki işçi taburcu edilmiş olup Ramazan Gegek halen müşahede altındadır. Konuya ilişkin gerekli inceleme ve araştırma başlatılmıştır.” bilgisi aktarıldı.


CİHAN

Yorumlar