Tatvan’da mazot hırsızlığı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde mazot hırsızlığından gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Google Haberlere Abone ol
Tatvan’da mazot hırsızlığı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde mazot hırsızlığından gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlçe merkezinde kamyonları kontrol ettikleri esnada durumundan şüphelendikleri U.G. ve Ö.T. isimli 2 erkek şahısın yanına yaklaşan Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, şahısların yanlarında bulunan malzemeler ve hareketlerinden şüphelenerek şahısları incelemeye alıp, yapılan inceleme ve araştırmalar sonucunda kamyondan mazot hırsızlığı yapmaya çalıştıkları anlaşılması üzerine şahıslar yakalanarak, adli mercilerce sevk edildi. Mazot hırsızlığı şüphesiyle adli mercilere sevk edilen şahıslardan U.G. isimli kişinin çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak Bitlis E Tipi Cezaevi’ne gönderildiği, Ö.T. isimli kişinin de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yine ilçe merkezindeki bir markete girip sigara hırsızlığı yapan 2 kişi, Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan araştırma sonucunda yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Zanlıların sigaraları başka bir markete satmaya çalışırken yakalandıkları belirtildi.

KABLO HIRSIZLARINA SUÇ ÜSTÜ

Öte yandan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki TOKİ konutları girişinde Türk Telekom’a ait kabloların kesilerek çalındığı bilgisini alan Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olay yerine yönlendirilip olay yerinde yaptıkları araştırmada, logar kapağının altına giren N.A. isminde bir kişinin kabloları kesmeye çalıştığı esnada kullandığı malzeme olan bir keser ile birlikte yakalandı. Yapılan araştırmalarda N.A. isimli yaşı küçük bir kişinin yanında bir kişi daha olduğu bilgisini alan polis ekipleri, şahsın yakalanmasına yönelik yaptığı araştırmalarda D.T. isimli yaşı küçük şahıs olduğunu tespit edip öğrenim gördüğü okulda şahsı gözaltına aldı. CİHAN

Yorumlar