Taşçı: Projelerimizle istihdam yaratacağız

Mimar-Mühendisler Grubu (MMG) Samsun Şube Başkanı Yaşar Tok ve Yönetim Kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Heyet, çalışmalarında yardımcı olmak amacı ile teknik eleman desteği ve...

Google Haberlere Abone ol
Taşçı: Projelerimizle istihdam yaratacağız

Mimar-Mühendisler Grubu (MMG) Samsun Şube Başkanı Yaşar Tok ve Yönetim Kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Heyet, çalışmalarında yardımcı olmak amacı ile teknik eleman desteği ve dernek üyeliği teklifinde bulundu.

    MMG'nin, teknik eleman desteği sağlayabiliriz jestine ve dernek üyeliği teklifine teşekkür eden Başkan Taşçı, " Projelerimiz hazır. Yer belirleme çalışmalarında ise büyük aşama kaydettik. Kısa bir süre sonra başlayacağımız inşaat çalışmaları sonucunda hem sözünü verdiğimiz her şeyi birer birer hayata geçirecek hem de hedeflerimiz doğrultusunda ilçemizi geliştireceğiz. Projeler gerçekleştikçe yeni istihdam alanları da yaratmış olacağız." şeklinde konuştu.

    Başkan Taşçı, ayrıca MMG başkan ve üyelerine, kısa bir süre içinde yapımına başlayacakları bazı projelerle bilgi de verdi.

CİHAN

Yorumlar