Tarım İş Sendikası, Şifa ile sağlık protokolü imzaladı

Tarım İş Sendikası Erzurum Şubesi, Şifa Hastanesi ile sağlık hizmet alım protokolü imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Tarım İş Sendikası, Şifa ile sağlık protokolü imzaladı

Tarım İş Sendikası Erzurum Şubesi, Şifa Hastanesi ile sağlık hizmet alım protokolü imzaladı. İmzalanan protokolle dernek üyelerine poliklinik hizmetlerinde yüzde 10, SGK’nın ödemediği veya kısmen ödediği hizmetlerde hastane cari fiyat uygulaması üzerinden yüzde 15, chek- up uygulamalarında cari fiyat üzerinden yüzde 20 indirim sağlanacak.

Protokolü Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga ve Tarım İş Sendikası Erzincan Şube Başkanı Yaşar Çelebi birlikte imzaladı. Protokol imza öncesi Çelebi'ye Şifa Hastanesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başhekim Dalga, "Erzurum Şifa Hastanesi, 2005 yılında vakıf hastanesi olarak hizmete başladı. Kar amacı gütmeden sağlık hizmeti sunmaya başladı" dedi. Dalga, kamuoyunda oluşan pahalı bir hastane imajının asla doğru olmadığını söyledi.

Sağlık sektörünün çok pahalı bir yatırım olduğunu kaydeden Başhekim, “Biz öncelikli olarak bölge insanına kaliteli sağlık hizmeti vermek için buradayız. Bazı önemli bölümlerimiz var ki hastadan hiç ücret alınmıyor. Örneğin kalp ameliyatları, açık kapalı fark etmiyor, anjiolar, taşkırma, kapalı menisküs ameliyatları, diyalize giren hastalar, yoğun bakım hizmetleri, kanser hastalarının teşhis ve tedavilerinde ücret alınmıyor, bunları devlet karşılıyor. Temennimiz insanların sağlıklı ve hasta olmaması ama hastalandıkları zamanda bizi tercih etmeleri durumunda onlara en iyi ve en hızlı hizmet vererek hastanemizden memnun bir şekilde ayrılmaları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızı bilmelerini isterim”dedi.

Tarım İş Sendikası Başkanı Yaşar Çelebi de "Çevre illerle birlikte bine yakın üyemiz var. Şifa Hastanesi ismini çok duyuyoruz. Yönetim olarak karar aldık üyelerimizin kaliteli sağlık hizmeti alması için Şifa Hastanesi ile bir protokol yapma kararı aldık. Bugün imzalanan protokolü tüm üyelerimize duyuracağız bu protokolden dolayı çok memnun kalacaklarını ümit ediyorum. Protokolün bir güzel yanı da üyelerimizin birinci dereceden yakınlarının da faydalanacak olmasıdır. Ben şimdiden bu protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Protokol bir yıl süreyle geçerli olacak tarafların memnun kalması durumunda otomatikman yenilenecek. CİHAN

Yorumlar