Talipoğlu, tarım sektörünün önde gelen işadamları ile bir araya geldi

Denizbank tarım sohbetlerine samsun’da devam etti. Üretici Kart’ın 10. yılı vesilesiyle Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri adıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Samsun’da basın toplantısı gerçekleşti. DenizBank Karadeniz...

Google Haberlere Abone ol
Talipoğlu, tarım sektörünün önde gelen işadamları ile bir araya geldi

Denizbank tarım sohbetlerine samsun’da devam etti. Üretici Kart’ın 10. yılı vesilesiyle Tayfun Talipoğlu ile DenizBank Tarım Sohbetleri adıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Samsun’da basın toplantısı gerçekleşti. DenizBank Karadeniz Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent ve ünlü belgesel yapımcısı Tayfun Talipoğlu, basın mensupları, ildeki tarım sektörünün önde gelen işadamları ile bir araya geldi. Toplantıda Üretici Kart’ın yanı sıra DenizBank’ın tarım alanında yaptığı hizmetler anlatıldı.

Samsun Batıparkta bulunan Fevzi’nin Yerinde yapılan yemekli toplantıda ilk olarak DenizBank Karadeniz Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent söz aldı. Atakent, ’’Üreticiler ve tarımsal işletmelerin finansal hizmet müşterisi konumuna ilk olarak DenizBank tarafından taşındığına dikkat çekmek isterim. Tarım kredilerimizdeki en temel farklılığımız, üreticilerimize ihtiyaç duydukları finansmanı sağlarken tarımsal faaliyetlerine ve gelir elde etme periyotlarına göre ödeme takvimini belirleyebilmemiz. Tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığımız ve Türkiye’de bir ilk olarak hayata geçirdiğimiz ‘Üretici Kart’ ile 450 bini aşkın üreticiye 12 bin üye iş yerinde tarımsal girdi alımlarında avantajlar sağlıyoruz. Üretici Kart’ın 10. yılını da çiftçilerimizle kutluyoruz. Üretici Kart, kendi segmentindeki ilk kart olarak ve rakiplerinden üstün özellikleriyle farklılaşan yapısıyla tarımsal üreticilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek. Bölgemizde tarımsal örgüt ve birliklerin büyük katkısı ile 95 binin üzerinde üreticimize ulaştık. Çiftçimizin sadece tarımsal kredi ihtiyacına değil tüm bankacılık ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Çiftçilerimizin mevduatına en rekabetçi fiyatlamayı yaparken; TMO, çay, süt ürün bedeli ve hatta desteklemelerini de en hızlı şekilde ulaştırıyoruz. Her üreticiyi Bankamızın tarımsal ürün ve hizmetleriyle buluşturmak hedefi ile yola çıktık, yolumuzda bizlere eşlik eden tüm katılımcılara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

Ünlü televizyon programcısı-gazeteci Tayfun Talipoğlu da yaptığı konuşmada bugüne kadar yapmış olduğu gezilerinde ve çekimlerde başından geçen ilginç anılarını davetlilerle paylaştı.

Yemeğe çok sayıda Samsunlu işadamı ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve oda başkanları katıldı. CİHAN

Yorumlar