Tabutları aynı araçla kaldırıldı

Sancaktepe’de, boşanmak isteyen eşini silahla öldürüp intihar eden şahıs ile eşinin cesedi, Adli Tıp'a götürüldü. Amca çocukları olan çiftin tabutları, yan yana konularak aynı araçla olay yerinden kaldırıldı.Sabah 08.00 sıralarında...

Google Haberlere Abone ol
Tabutları aynı araçla kaldırıldı

Sancaktepe’de, boşanmak isteyen eşini silahla öldürüp intihar eden şahıs ile eşinin cesedi, Adli Tıp'a götürüldü. Amca çocukları olan çiftin tabutları, yan yana konularak aynı araçla olay yerinden kaldırıldı.

Sabah 08.00 sıralarında meydana gelen olayda; Sarıgazi Meclis Mahallesi’nde otobüs durağında bekleyen boşanmak isteyen eşi Sibel Kazankaya’yı (37) takip eden Murat Kazankaya (43), eşinin yanına geldi. Bir süre yaşanan tartışmanın ardından Murat Kazankaya, silahını çekerek eşini öldürdü. Olay yerinden kendi kullandığı araçla ayrılan şahıs, bir süre sonra aynı mahalledeki Gelincik Sokak’ta aracının içinde ölü bulundu. Polis, Murat Kazankaya’nın intihar ettiğini belirledi.

Bu arada, amca çocukları oldukları öğrenilen Sibel ve Murat Kazankaya’nın boşanma nedeniyle tartıştıkları belirtildi. Murat Kazankaya’nın, eşinin boşanma isteğine tepki gösterdiği öğrenildi. 15 yaşındaki bir erkek çocukları bulunan çiftin cesedi, polislerin ve savcının inlemesinin ardından olay yerinden kaldırıldı. Murat ve Sibel Kazankaya’nın tabutları, aynı araca konarak Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Öte yandan bir görgü tanığı, “Şahıs, durakta bekleyen kadının yanına geldi, önce tartıştılar. Daha sonra şahıs belindeki silahı çıkarıp kadının kafasına sıktı ve aracına binerek olay yerinden ayrıldı.” diyerek olayı anlattı.

CİHAN

Yorumlar