SYDV için kömür ihalesi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere kömür ihalesi yapıldı. Kaymakam İbrahim Çay başkanlığında yapılan ihaleye 3 firma katıldı. İhale öncesinde konuşan Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay Bu yıl 4 bin 500 ton...

Google Haberlere Abone ol
SYDV için kömür ihalesi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere kömür ihalesi yapıldı. Kaymakam İbrahim Çay başkanlığında yapılan ihaleye 3 firma katıldı.

İhale öncesinde konuşan Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay Bu yıl 4 bin 500 ton kömür yardımının yapılacağını ifade etti. Kaymakam Çay açıklamasında "Diğer firmalar çekildi. Üçüncü firmamızda 118 bin 125 lira vererek üçüncü firmamızda kaldı. Ayhan Akman, Akman Ticarette kaldı. Ben kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bizim amacımız fakir olan vatandaşlarımıza kömürü evlerinde köylerinde ve meskenlerinde teslim etmektir her sene olduğu gibi. Onların gelip buralarda değilde yerinde teslim etmek şartıyla ihalemizi yapıyoruz. Ben tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. Her şey gönlünüzce olsun vatandaşlarımıza sağlıklı bir ortam içerisinde bütün verdiğimiz kömürümüzü sağlıklı bir şekilde huzur içinde kullanmanızı diliyorum. Bunun yanı sıra bizim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak yardımlarım devam etmektedir. Bilindiği üzere gıda yardımlarım ramazan ayı içinde muhtaç olan vatandaşlara gıda yardımlarımız devam etmektedir. Onun dışında yine gıda,sağlık barınma gibi bir çok Sosyal Yardımlaşma vakfının yardımları devam etmektedir. Evi olmayan 10 vatandaşımızın evi yapılmıştır. u anda 3 tane daha ev yapacağız. Bu vesile ile arsası kendi üzerine olup fakir vatandaşlarımızın Sosyal Yardımlaşma vakfımıza baş vurarak onlara 60 metrekareye kadar bir ev yapma imkanımız vardır. Gerçekten sosyal devlet olmanın amacı son zamanlarda hükümetimizin de vermiş olduğu destek kapsamında vatandaşlarımıza yönelik bir takım çalışmalar devam etmektedir. Biz burada bir aracıyız. Devletimizin göndermiş olduğu parayı ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ulaştırdığımı zaman mutluluk duyuyoruz. Ben bu vesile ile bu hayırlı işin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Çay "İki firmamız ikinci teklifler sonucunda ihaleden çekildi. Üçüncü firmamızda 118 bin 125 lira teklif vererek firma sahibi Ayhan Akman ticarette kaldı. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun diliyorum" diyerek ihaleyi sonlandırdı.

CİHAN

Yorumlar