Sürücülerin yol çilesi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Elmatepe Devrek yol ayrımı mevkiinde yolun bozuk olmasından dolayı sürücüler zor anlar yaşıyor. Sürücüler "Çukurların derinliği neredeyse yarım metre. Allah aşkına burasının sorumlusu olan yetkililer araçları...

Google Haberlere Abone ol
Sürücülerin yol çilesi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Elmatepe Devrek yol ayrımı mevkiinde yolun bozuk olmasından dolayı sürücüler zor anlar yaşıyor. Sürücüler "Çukurların derinliği neredeyse yarım metre. Allah aşkına burasının sorumlusu olan yetkililer araçları ile bu yoldan hiç geçmiyor mu?" diyerek tepki gösterdi.

Ereğli'de Kepez ve Gülüç arasında bulunan kara yolunun yapım çalışmalarının başlamasıyla trafiğin tek şeritten verilmeye başlanması ve yolun bozuk olması, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyor. Özellikle akşam saatlerinde ERDEMİR'in iş çıkışında yoğunlaşan araç sayısı sonrasında trafik içinden çıkılmaz hal alıyor. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri de yolun açılması için büyük çaba sarf ediyor. Sürücülerden Ertan Çakmakçı, yolların geçici olarak dahi olsa tamir edilmemesine tepki gösterdi.

"POLİS DEĞİL JANDARMA DA KOYSANIZ TRAFİK DÜZELMEZ"

Yolların bocuk olmasından dolayı trafiğin oldukça ağır ilerlediğini ve trafik ekiplerinin de yapacak bir şeyi olmadığını kaydeden Çakmakçı, "Sizin de gördüğünüz gibi bazı yerlerde çukurların derinliği neredeyse yarım metre. Allah aşkına burasının sorumlusu olan yetkililer araçları ile bu yoldan hiç geçmiyor mu? Milletvekilleri, belediye başkanları bu yolu kullanmıyorlar mı? Yol yapım çalışmaları zaten çok yavaş ilerliyor. İki makine iki kamyon koymuşlar buraya, güya yol yapılıyor. Yolu yapmadıkları gibi bozuk olan ve çukurlarla dolu olan bu yolları geçici de olsa tamir etmiyorlar. Bayram öncesi büyük sıkıntı yaşıyoruz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar