Sürücü Adayı Otomobil İle 10 Metre Yükseklikten Aşağı Düştü

Bayrampaşa'da trafik eğitim gören sürücü adayı, eğitmenin duba düzenlemesi için araçtan indiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip 10 metre yükseklikten aşağı düştü.

Google Haberlere Abone ol
Sürücü Adayı Otomobil İle 10 Metre Yükseklikten Aşağı Düştü

Olay Büyük İstanbul Otogarı'nın yakınındaki bir alış-veriş merkezine giden yolda saat 10.30 dolaylarında meydana geldi. Edinilen bilgiye oranla sürücü adayı Fatma Mor vasıtası nasıl park edeceği meselesinde eğitim alıyordu. Bu sırada sürücü eğitmeni aşağıya indi. Mor bu sırada otomobilin hakimiyetini kaybetti. Mor ve yanındaki arkadaşı Emine Özçakır'ın arasında olduğu vasıta takribî 10 m. yükseklikten düştü.



ADAY SÜRÜCÜ VE ARKADAŞI YARALANDI

Yaralanan Mor ve Özçakır çevrede bulunanlar vasıtası ile araçtan çıkartıldı. Yaralılar hadise yerine gelen ambulanslarla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Büyük bir gürültüyle otomobilin uçurumdan düştüğünü belirten görgü şahidi Emre Can, 'Otomobil, demir korkulukları aştıktan sonra, aşağı düşmüş. Buranın yüksekliği takribî 10 metre. Kadın sürücü adayı ve yanındaki arkadaşı araçta sıkışmıştı. Biz, yaralıları çıkararak ambulansa bindirdik.' dedi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.



'BARİYER OLSAYDI BU KAZA OLMAZDI'

Olay yerine gelen tıpkı sürücü kursu çalışanı Mahmut Bilici, Karayolları Müdürlüğü yahut İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin aşırı iri bir hatası olduğunu iddia ederek, 'Burası pist alanı. talebe eğitim yeri, heryerde bariyer var. Ama şu arada 30-40 m. mesafede bariyer yok. Eğer bu bariyerler burada olsaydı. Bu kaza bu biçimde meydana gelmezdi. Sürücü eğitmeninin araçtan inip dubaları düzelttiğini söz eden Bilici, O anda sürücü heyecanla gaza basarak, tel örgüyü atlayarak aşağıya uçuyor.' dedi.



Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar