Suriyeli kiracıyı bıçaklayarak öldürdü

Gaziantep’te bir ev sahibi Suriyeli eski kiracısını bıçaklayarak öldürdü. Olay Kurbanbaba Mahallesi 11 Nolu Sokak'ta meydana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Suriyeli kiracıyı bıçaklayarak öldürdü

Gaziantep’te bir ev sahibi Suriyeli eski kiracısını bıçaklayarak öldürdü.

Olay Kurbanbaba Mahallesi 11 Nolu Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, yaklaşık 1 yıl kirada oturduğu evden taşındıktan sonra bir yakınını kiracı olarak yerleştiren Suriyeli Reşit Ali (29) ile ev sahibinin oğlu Sinan Kaya (18) arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sinan Kaya üzerinde taşıdığı bıçakla Reşit Ali’yi boynundan yaraladı. Kanlar içerisinde yere yığılan Ali olay yerine çağrılan ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayı gören vatandaşların haber vermesi ile olay yerine sevk edilen polis ekipleri evin çevresinde güvenlik önlemleri aldı. Olayın ardından kaçan Sinan Kaya kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Vildan Kaya’ya ait evde yaklaşık 1 yıl kiracı olarak oturan Kaya’nın evden taşınmasının ardından Suriye’deki savaştan kaçarak Gaziantep’e gelen akrabalarını bu eve kiracı olarak yerleştirdiği, ancak zaman zaman elektrik ve su parasını ödediği halde ev sahibinin fazla para istediği öne sürüldü.


CİHAN

Yorumlar