Suriye sınırında 5 bin 400 litre kaçak akaryakıt

Türkiye-Suriye hududunda, Kara Kuvvetleri 2. Hudut Alay Komutanlığı Hatay Narlıca Ziyaret ve Kıyıgören Hudut Karakol komutanlıkları sorumluluk sahasında, mobil yol kontrol unsurları tarafından binlerce litre kaçak akaryakıt tespit edildi.Genelkurmay...

Google Haberlere Abone ol
Suriye sınırında 5 bin 400 litre kaçak akaryakıt

Türkiye-Suriye hududunda, Kara Kuvvetleri 2. Hudut Alay Komutanlığı Hatay Narlıca Ziyaret ve Kıyıgören Hudut Karakol komutanlıkları sorumluluk sahasında, mobil yol kontrol unsurları tarafından binlerce litre kaçak akaryakıt tespit edildi.

Genelkurmay Başkanlığı, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı şaptı: “Araç üzerinde 60'ar litrelik 90 adet bidon içerisinde 5 bin 400 litre kaçak akaryakıt ve Asi Nehri üzerinde yasa dışı geçiş ve kaçakçılık faaliyetinde kullanılan bir adet sal tespit edilmiştir. Bulunan söz konusu bir adet sal Altınözü Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile tutanak tutularak olay yerinde kullanılmaz hale getirilmiş, Asi Nehri kenarında araca yükleme yapılırken ele geçirilen 90 adet (toplam 5 bin 400 litre mazot) akaryakıt bidonu ise Babatorun Jandarma Karakol Komutanlığı'na teslim edilmiştir.” açıklamasını yaptı.

CİHAN

Yorumlar