Sultan Murat Koleji’nin LYS başarısı

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre Sultan Murat Koleji öğrencileri, Türkiye genelinde ilk 10’a iki, ilk 100’e 12 ve ilk bine ise 49 derece elde etti. Sultan Murat Koleji Müdürü Murat Kocar, 20. yılını geride bırakan Özel...

Google Haberlere Abone ol
Sultan Murat Koleji’nin LYS başarısı

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre Sultan Murat Koleji öğrencileri, Türkiye genelinde ilk 10’a iki, ilk 100’e 12 ve ilk bine ise 49 derece elde etti.

Sultan Murat Koleji Müdürü Murat Kocar, 20. yılını geride bırakan Özel Sultan Murat Eğitim Kurumları'nın Sultan Murat ve Buruciye Liseleri ile planlı ve özverili çalışmalarıyla 2014 YGS’de olduğu gibi LYS’de de önemli başarılara imza attığını söyledi. Türkiye genelinde ilk 10’da iki öğrencinin yer aldığını kaydeden Murat Kocar, öğrencilerinden Alperen Sefa Toker’in Y-YGS Türkiye 4.sü ve Sivas 1.si, Gül Hatice Söylemez’in Türkiye 26.sı ve Sivas 1.si, Esra Kızılöz’ün Y-YGS Türkiye 98.si, MF-1 Türkiye 273.sü, Merve Gülşah Acıel’in ise Y-YGS Türkiye 299.su olduğunu açıkladı.

85 öğrencinin girdiği 2014 LYS’de okul öğrencilerinin Türkiye genelinde ilk 10’da iki, ilk 100’de 12, ilk binde ise 49 derece elde etme başarısı gösterdiğini anlatan Murat Kocar, Özel Sultan Murat Eğitim Kurumları olarak bu başarının kazanılmasında öğrencilerinin azim ve çalışkanlığı, öğretmenlerin gayreti, fedakarlığı ile ailelerin desteğinin büyük katkısı olduğunu kaydeden Okul Müdürü Kocar, “Bu başarının elde edilmesinde emeği geçen herkese, dualarıyla destek verenlere minnettarız. Öğrencilerimizi kutluyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.” ifadesini kullandı.

CİHAN

Yorumlar