Sultan Alparslan'da İngilizce öğretiminde yeni metod

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji öğrencileri post box uygulaması ile İngilizce'yi hem konuşarak hem de yazarak öğreniyor.

Google Haberlere Abone ol
Sultan Alparslan'da İngilizce öğretiminde yeni metod

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji öğrencileri post box uygulaması ile İngilizce'yi hem konuşarak hem de yazarak öğreniyor. Okulda, derste işlenen konular, koridorda soru ve cevaplarla öğrencilere aktarılarak, doğru cevabın posta kutusuna öğrenciler tarafından yazılarak atılması isteniyor.

Kolej Müdür Yardımcısı Fahri Esen, İngilizce öğretmenlerinin işledikleri konularla bağdaşık hazırladıkları post-box yarışması ile koridorda heyecanlı koşuşturmalarının görülmeye değer olduğunu ifade ederek, "Post-box oyunu 1. derste gerçekleştirildi. Koridorda sorulan İngilizce sorular, alternatif farklı çeldirici cevaplarla birlikte okulun koridoruna asıldı. Öğrencilerden doğru cevabı bularak posta kutusuna atmaları istendi. En çok doğru cevabı bulan öğrencilerimiz Tuğçenaz Akgün, Esat Can ve Ünzile Bakır oldu. Bu uygulama ile öğrencilerimizin öğrendikleri bilgileri tekrar etmeleri ve geliştirmelerini amaçlıyoruz. Aynı zamanda var olan bilgilerini beyin jimnastiği yaptırarak açığa çıkarmaya çalışıyoruz. Yarışmaya katılan 5.sınıf öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz."
CİHAN

Yorumlar