Şule Perinçek’ten ‘ittifak’ açıklaması

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in eşi Şule Perinçek, “Eşim, Cemaate karşı AKP ittifakı konusunda doğruyu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Şule Perinçek’ten ‘ittifak’ açıklaması

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in eşi Şule Perinçek, “Eşim, Cemaate karşı AKP ittifakı konusunda doğruyu söyledi.” şeklinde medyada yer alan haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İşçi Partisi’nden yapılan yazılı açıklamada, “İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek'in, İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’e Türk Amerikan Dernekleri Kurulu (ATAA) tarafından Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde kazanmış olduğu davadan dolayı verilecek ödülü almak üzere Washington’a gideceği sırada Doğu Perinçek'in ‘Cemaate karşı AKP ile ittifak’ kurduğu yönünde bir beyanı olduğu şeklindeki asılsız ve çarpıtılmış bir tespit üzerinden yöneltilen soru karşısında ‘Cemaate karşı AKP ittifak kurulmasını doğru bulduğu’nu söylediği yönünde gerçeği yansıtmayan ve çarpıtma bir haber servis edilmiştir. Görüntülü ve sesli kaydı da bulunan söz konusu röportajın hiçbir yerinde İşçi Partisi ile AKP arasında bir ittifak kurulduğuna ilişkin ifade, beyan veya ima bulunmamaktadır. Kaldı ki, İşçi Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek tarafından AKP ile bir ittifak yapıldığı yönünde hiçbir açıklama da yapılmamıştır.” denildi.
CİHAN

Yorumlar