Spora 'Hoşgörü' imzası

Osmaniye Hoşgörü Okulları eğitimdeki başarısının yanında sporda elde ettiği derecelerle de adından söz ettiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Spora 'Hoşgörü' imzası

Osmaniye Hoşgörü Okulları eğitimdeki başarısının yanında sporda elde ettiği derecelerle de adından söz ettiriyor.

Okulun, Genç Bayanlar Kort Tenisi, Yıldızlar Satranç, Yıldızlar Basketbol, Eskrim Yıldız ve Genç, Yıldızlar Masa Tenisi takımları il birincilisi oldu.

Hoşgörü Okulları Beden Eğitimi Zümre Koordinatörü Recep Ataşbaş, öğrencilerin yıl içerisinde disiplinli ve özverili çalışmalarının semeresini aldıklarını söyledi. Branşlarında öne çıkan öğrencilerin ekstra antrenman yaparak müsabakalara hazırlandığını dile getiren Atabaş, “Başarıların yanında öğrencilerimizin spor ahlakını pekiştirmek için gayret gösteriyoruz.” dedi.

Hoşgörü Koleji Müdürü Lokman Kılıç, kazanılan başarılar için şunları söyledi; “Öğrencilerimizin eğitimdeki başarılarının yanında sporda da derece elde etmeleri için gayret gösteriyoruz. 21 farklı kulübümüz var. Alanında uzman öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize yetenekleri ve ilgi alanlarına göre haftada iki saat ders veriliyor. Öğrencilerimizin sosyalleşmesi adına kulüp faaliyetlerinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Çalışmalarımızla ilgili öğrenci ve velilerimizden olumlu geri dönüşümler alıyoruz.” diye konuştu.

Birçok alanda il birincisi olan Hoşgörü Eğitim Kurumları, Türkiye ve bölge şampiyonalarında temsil edecek.

CİHAN

Yorumlar