SP'liler 'sevgi yürüyüşü'nde karanfil dağıttı

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Haşim Özçelik, Talas Belediye başkan adayı Gazali Kip, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, partili ve vatandaşlarla sevgi yürüyüşüne katıldı.

Google Haberlere Abone ol
SP'liler 'sevgi yürüyüşü'nde karanfil dağıttı

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Haşim Özçelik, Talas Belediye başkan adayı Gazali Kip, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, partili ve vatandaşlarla sevgi yürüyüşüne katıldı. Başkan adayları ellerinde karanfilleri dağıtarak bugünün sevgi yürüyüşü olduğunu ve halkın artık sevgi içinde yaşaması gerektiğini söyledi.

Saadet Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Gazali Kip, “Üzülerek söylüyorum ki Türkiyemiz'in geldiği noktada liderlerimizde ciddi anlamda bir üslup sorunu olduğunu görüyoruz. Ama biz özellikle şunu söylüyoruz, altını çizerek defalarca söylüyoruz: Bugün Türkiye’mizin kutuplaşmaya değil kucaklaşmaya ihtiyacı var. Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz sevgi yürüyüşü aslında insanların gönüllerine bir tohum ekmekti” dedi.

Kip, “Türkiye’mizin geldiği noktada ne kadar barışa, ne kadar huzura, ne kadar sevgiye ihtiyacımız olduğunu biz bu sevgi yürüyüşüyle göstermek istedik. Bu sevgi inanıyorum ki dalga dalga yayılacak. Talas’la başlatmış olduğumuz bu hamle Kayseri’mize ve Türkiye’mize güzel bir kardeşlik getirecektir. Öyle düşünüyor, buna inanıyoruz. Evet, vatandaşımızın ciddi bir teveccühüyle karşılaştık. İnsanlarımıza karanfillerimiz dağıttık. İnşallah sevgilerinin yeşermesine vesile olur ümitleriyle birlikte yüzlerce araçlık bir konvoyumuzla Talas’ımızın ana caddelerinde bir konvoy gerçekleştirdik. Halkımızı selamladık. Halkımızın yoğun ilgi ve teveccühü bizi aşırı derece de mutlu etmiştir” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar