SP'li Yıldırım: Kızılırmak Vadisi Projesi ile Bafra'nın tarihini değiştireceğiz

Saadet Partisi(SP) Bafra Belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, projeleri hakkında parti binasında basın açıklaması yaptı.

Google Haberlere Abone ol
SP'li Yıldırım: Kızılırmak Vadisi Projesi ile Bafra'nın tarihini değiştireceğiz

Saadet Partisi(SP) Bafra Belediye başkan adayı Selçuk Yıldırım, projeleri hakkında parti binasında basın açıklaması yaptı. Yıldırım, "Kızılırmak Vadisi Projesi ile Baframızın tarihini değiştireceğiz." dedi.

Yıldırım açıklamasında, "Kızılırmak Vadisi Projesi sadece park, bahçeden ibaret bir proje değildir. Bafra’nın ticaret, sanayi, tarım, turizm, spor ve sosyal donatı alanları gibi başlıkları da bünyesinde bulunduran, birbirine bağlı ve birbirini tetikleyen projeler zincirinin genel adıdır. Bu projelerimizden bazıları;Yenilenebilir enerji kaynaklarını devreye sokarak, kendi elektriğimizi sağlayacağımız gibi ihtiyaç fazlasını da satarak gelir elde edeceğiz. Daha çok belde ve köylerdeki uygun alanlara rüzgâr türbini konarak elektrik enerjisi üretilmesi ve elektrik dağıtım şirketlerine satışının yapılması. Kurulacak biyogaz santrali ile hem biyogaz üretilecek hem de biyogaz ile elektrik enerjisi üretilecektir. Açığa çıkan ısı ile de sera yapılacaktır. Ortaya çıkan atık ile de organik gübre yapılarak paketlenip satılacaktır." dedi.
CİHAN

Yorumlar