SP’li Büyüksoy: Halkımıza yeni bir Yozgat inşa edeceğiz

Saadet Partisi (SP) Yozgat Belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, ilin geri kalmışlığı yüzünden kimliğini kaybettiğini belirterek, halka yeni bir Yozgat inşa edeceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
SP’li Büyüksoy: Halkımıza yeni bir Yozgat inşa edeceğiz

Saadet Partisi (SP) Yozgat Belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, ilin geri kalmışlığı yüzünden kimliğini kaybettiğini belirterek, halka yeni bir Yozgat inşa edeceklerini söyledi.

Saadet Partisi Belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, İris Kule Restoran’da düzenlediği basın toplantısında gazetecilere projelerini açıkladı. Yozgat halkının hizmet noktasında büyük bir beklenti içine girdiğini, bunun da ancak Saadet Partisi ile gerçekleşebileceğini vurgulayan Büyüksoy, “Vatandaşlarımızla, esnafımızla, memleket evlatlarıyla bir araya geliyoruz. Bu süre içinde gözlemlediğimiz husus şudur; özellikle insanların imar ve irfan noktasında noksanlıkların bulunduğu ve bunun telafi edilmesi gerektiği hususu bizlere iletiliyor. Zaten bizler şehirleri planlarken özellikle şehirlerin adil bir şekilde imarının yapılması bununla birlikte şehirlerin irfanının yükseltilmesi ilgili kurumların görüşleriyle ortak çalışmalar yapacağımızı her daim dile getiriyoruz. Kısmet olursa projelerimizi açıklayacağız. Bu projeler inanıyoruz ki ses getiren projeler olacak. Kendi milli ve manevi değerlerimize bağlı, insanı merkez alan, kimliğini kaybetmiş bir şehrin kimliğini yeniden kazandıran, ruhunu yeniden kazandıran, sokaklarında kendi medeniyetlerin hakim olduğu ve alt ve üst yapısıyla yeni bir Yozgat vadediyoruz." dedi.

Yozgat’a 4 ana güzergah yaparak şehrin hem trafiğini hem de imarını düzenleyeceklerini ifade eden Büyüksoy, şunları söyledi: "Dört ana güzergah projemizin içeriğinde şunlar var. Şehri adeta saran dört ayrı ana arterde altyapısı ve üstyapısı ile dört dörtlük bir çalışma yapacağız. Bu arterlerin geçtiği ve çevrsindeki imar bozukluklarını ise kentsel dönüşüm projesi kapsamına alıp halkın cebinden, belediyenin bütçesinden beş kuruş harcanmadan, Yozgatlı müteahhit firmalar aracılığıyla kat karşılığı yaptırıp hem imarı hem de şehrin trafiğini hafifleteceğiz. Bu projemiz ve diğer projelerimizin detaylarını ilerleyen zamanlarda düzenleyeceğimiz proje tanıtım toplntısında paylaşacağız."

Büyüksoy, AGD Başkanı Enver Çeliksu ve SP İl Başkanlığı ile ortaklaşa mevlit programı düzenleyeceklerini kaydederek, "3 yıl önce hakkın rahmetine kavuşmuş rahmetli lider Necmettin Erbakan’ın vefatının sene-i devriyesi dolayısıyla Yozgat Çapanoğlu Camii'nde ikindi namazı öncesi mevlit düzenlenecektir. Tüm halkımız davetlidir." diye belirtti.
Toplantıya, Saadet Partisi İl Başkanı Ziya Koçak, bazı partililer ve Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Enver Çeliksu katıldı. CİHAN

Yorumlar