SP’li başkan adayı: Biz fabrika yapmakla AKP cezaevi yapmakla övünüyor

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Haşim Özçelik ve diğer belediye başkan adayları Kurşunlu Parkı’nda seçim çalışması yaptı.

Google Haberlere Abone ol
SP’li başkan adayı: Biz fabrika yapmakla AKP cezaevi yapmakla övünüyor

Saadet Partisi (SP) Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Haşim Özçelik ve diğer belediye başkan adayları Kurşunlu Parkı’nda seçim çalışması yaptı. Parka gezmeye gelenlerle sohbet eden Özçelik, bu seçimin çok önemli olduğuna işaret ederek, “Sandığa gidip ‘Dinlenin’ diyeceğiz onlara. Çünkü biz bu şehre Taksan gibi fabrika kazandırdık. Fabrika yapmakla övünürken, AKP bu şehre, cezaevi yapmakla övünüyor” dedi.

Emeklilerle karşılaşan Özçelik, “Emekliler emekliliğin tadını en fazla Erbakan Hocamız zamanında çıkardı. 30 Mart bir başlangıç olacak. Bundan sonra inşallah biz tekrar şaha geçip bir sonraki seçimde hükümet olacağız. Yine maaşlara yüzde 100 zamlar vereceğiz. O günleri istiyorsanız Saadet’te buluşalım inşallah.” diye konuştu.

“Sürekli gençlerin önünü açalım diyorlar ama koltuğa yapışınca da kalkmıyorlar” diyen Özçelik, “Biz zamanında fabrika yaptık. Kayseri’de Taksan vardı biliyorsunuz. Bunları sattılar bir sürü insan işsiz kaldı. Bu iktidar ne ile övünüyor biliyor musun? Cezaevi yaptığıyla övünüyor. Gençlere iş imkanı için fabrika yapmak lazım cezaevi yaparak övünülür mü hiç. Bir tane bakan da çıkıyor bizim zamanımızda 2 tane rakı fabrikası vardı. Şimdi ise 18 e çıkardık diyor bu iş değildir. Bu ülkenin daha iyi olması için saadete ihtiyacı var. Erbakan Hocamız zamanında ki zamları yeniden isterseniz Saadete oylarımızı vereceğiz ve yeniden şahlanışa geçip yeni bir dünyayı hep birlikte kuracağız.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar