SP'li Ali Yüksel: Terme'ye 'Saadet' gelecek

Saadet Partisi (SP) Terme Belediye Başkan adayı Ali Yüksel, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
SP'li Ali Yüksel: Terme'ye 'Saadet' gelecek

Saadet Partisi (SP) Terme Belediye Başkan adayı Ali Yüksel, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Mahalle mitingleri ve esnaf ziyaretlerine Termelilerden Saadet Partisi için oy isteyen Yüksel, “Terme bu sefer Saadet diyecek.” diyerek vatandaşlardan gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getirdi.

    Ali Yüksel, Terme için alt yapı çalışmalarından sosyal projeler kadar birçok projeler hazırladıklarını belirterek ilçede seçimi kazanmaya en yakın aday olduğunu ve bütün hazırlıkları tamamlayarak 30 Mart zaferini beklediklerini kaydetti. Yüksel, “Bizler uçuk projelerle değil, Termemizin ihtiyacı olan gerçekleştirilebilir projelerle halkımızın karşısındayız. Açıkladığımız her bir projenin alt yapı çalışmasını da gerçekleştirdik ve uygulanabilir olanları vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Açıkladığımız projeleri gerçekleştirmek bizim boynumuzun borcudur. Herkes de görecek ki biz bu projeleri eksiksiz gerçekleştireceğiz.” dedi.

    “Toplu konut projeleri yapılmış, imar planları tamamlanmış, tapu, otopark, otel, cadde ve kavşak problemleri çözülmüş modern Terme oluşturacağımız.” diyen Yüksel, “Terme çok geri kaldı. Çevre ilçelerle aramızda olan bu farkı kapatmak için çok çalışmamız gerekiyor. Bizler gece gündüz demeden çalışarak bu farkı kapatacağız ve Termemizi hak ettiği yere getireceğiz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar