SP'li Ali Vural: Samsun’a saadet getireceğiz

Saadet Partisi (SP) Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Vural, Samsun'u kazanarak Samsun'a saadet getireceklerini dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
SP'li Ali Vural: Samsun’a saadet getireceğiz

Saadet Partisi (SP) Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Vural, Samsun'u kazanarak Samsun'a saadet getireceklerini dile getirdi.

Terme’nin ardından Atakum’da esnaf ziyaretlerinde bulunan Vural, vatandaşlarla yaptığı sohbette Atakum ilçesini kısır tartışmalardan kurtarmak için bütün oyların Saadet Partisi’nde birleşmesini istedi. Atakum’un her geçen gün geriye doğru gittiğini bu nedenle Atakum’un yeni bir sese ve yeni bir siyasete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Vural şöyle konuştu: “Atakum’u kalkındıracak ses Saadet Partisi'nin, Milli Görüşçülerin sesidir. Yaşanabilir bir Atakum ve yaşanabilir bir Samsun hedefiyle yola çıkmış bulunuyoruz. Samsun’u Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturmak en büyük hedefimiz. Biz devletin ve milletin kesesinden yüzdelik bekleyerek değil, kimseye kızıp kırmadan, yıkıp dökmeden, hissemizi yalnızca Allah’tan bekleyerek ve sizin de desteğinizi alarak bu yola çıktık. Saadet Partisi karanlıktan aydınlığa, zulümden adalete çıkan partidir. Saadet Partisi makamın ve servetin değil hakkın ve hakikatin peşinden gidenlerin tek partisidir. Bu nedenle vatandaşlarımız, geçmişten ders alıp, mevcut şartları en iyi şekilde değerlendirmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

“ÖZ KAYNAKLARIMIZI KULLANACAĞIZ”

Milli Görüş belediyeciliğinin Samsun’u bütün ilçeleriyle şaha kaldıracağını belirten Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Vural, Atakum başta olmak üzere Samsun’un her tarafında eşit şekilde hizmet götüreceklerini söyledi. Vural, “Milli Görüş belediyeciliğinde işi ehline vereceğiz. Adaleti gözeteceğiz. İsraf etmeyeceğiz. Önce ahlak ve maneviyat prensibini esas alacağız. Kapımız herkese açık olacak. Hızlı, doğru, kaliteli, estetik hizmetleri birlikte hayata geçireceğiz.” dedi.

“İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİĞİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Sadet Partisi’nin Samsun’da kazanması halinde Samsunlunun da kazanacağını ifade eden Ali Vural, “Evlenecek gençlere çeyiz yardımında bulunacağız. Sokak çocuklarının topluma kazandırılmasını sağlayarak; kadınlara, gençlere yönelik meslek edindirme kursları ve öğrencilere destek projemizi hayata kazandıracağız. İmar uygulamalarında uzlaşma kurullarının oluşturulması, her konuda sivil, toplum kuruluşları ile işbirliği yapılması sağlanacak.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar