SP: Yanlış tarım ve hayvancılık politikası köylerde yaşam alanlarını daralttı

Saadet Partisi(SP) Manavgat Belediye başkan adayı İlhami Demiral, AK Parti hükümetinin yanlış tarım ve hayvancılık politikasının köylülerin köylerde yaşam alanlarını daralttığını savundu.

Google Haberlere Abone ol
SP: Yanlış tarım ve hayvancılık politikası köylerde yaşam alanlarını daralttı

Saadet Partisi(SP) Manavgat Belediye başkan adayı İlhami Demiral, AK Parti hükümetinin yanlış tarım ve hayvancılık politikasının köylülerin köylerde yaşam alanlarını daralttığını savundu. Dünyanın en pahalı mazot ve gübresini Türk çiftçisinin kullandığını ileri süren Demiral, iktidarın çiftçiye kaşıkla verdiği tarım ve hayvancılık desteklemelerini zamlarla kepçe ile geri aldığını söyledi.

İlhami Demiral ve SP Manavgat İlçe Başkanı İbrahim Maslak, 30 Mart mahalli seçimler kapsamında Çardak, Kızıldağ, Karabucak, Beşkonak ve Sağirin köylerinde seçim çalışması yaptı. Türk çiftçisinin tarım ve hayvancılık alanında en rahat olduğu dönemin 1997 yılı Refah-Yol hükümeti dönemi olduğunu hatırlatan Demiral, çiftçi ve köylülerin o dönem ki desteklemeleri hasret ve özlemle andığını kaydetti. Demiral, 23 gün sonra yapılacak mahalli seçimde sandıkta yetki alması halinde şu hizmetleri yapacağını söyledi: "Başkan olduğumuz takdirde öncelikle köylerimizin su, kanalizasyon ve altyapı ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde yapacağız. Köylere cenaze olduğunda cenaze ile ilgili işlemlerin yapılabileceği, yemek verilebilecek ve sosyal hizmet ve spor yapılabileceği hizmet binalarını hayata geçireceğiz. Ayrıca köylülerin ürettiği ürünlerin otellere pazarlanması için hazırladığımız projelerimiz var. Bölgemiz birçok açıdan zengin kaynaklara sahip, bunları değerlendirmek için elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağımıza söz veriyoruz." CİHAN

Yorumlar