SP Oltu Belediye başkan adayı Bektaş: Halk zararlı yönetimleri iade edecek

Saadet Partisi (SP) Oltu Belediye başkan adayı Sebahattin Bektaş, Oltu Belediyesi’ni yönetmeye, ilçe halkına hizmet etmeye talip olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
SP Oltu Belediye başkan adayı Bektaş: Halk zararlı yönetimleri iade edecek

Saadet Partisi (SP) Oltu Belediye başkan adayı Sebahattin Bektaş, Oltu Belediyesi’ni yönetmeye, ilçe halkına hizmet etmeye talip olduğunu söyledi.

SP Oltu Belediye başkan adayı Bektaş, 'Erken kalkan erken yol alır' sözünden hareketle 2 ay önce adaylığını açıklayıp çalışmalara başladıklarını ifade etti. Bektaş, "Bugüne kadar bin 200'den fazla esnaf ziyaretinde bulunduk. İlçemize bağlı 55 köye giderek, hallerini hatırlarını sorduk. 4 bin 500’e yakın haneyi bir bir, kimseyi ayırt etmeden ziyaret ettik. Rakamsal verilerin sonucunda insanlarımıza ulaşma konusunda şu anda yüzde 50’lerdeyiz. Bu konuyla ilgili çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürerek, Oltu’da uğranmadık sokak, çalmadık kapı bırakmayarak, vatandaşımızın hepsine ulaşacağız. Yaptığımız çalışmalar esnasında insanlarımızın teveccühü bizleri son derece mutlu ediyor. 30 Mart yerel seçimler sonrasında Oltu belediye başkanlığını kazanarak onların güvenini boşa çıkarmayacağız. İş başına geçtiğimizde de belediyede kendimizi patron olarak görmeyeceğiz. İnsanlarımızın kapılarını onlara hizmet için sıcakkanlılıkla çalacağız. Belediyenin kapıları sonuna kadar halkımıza açık olacak. İnsanlar belediye yakınlarından geçerken 'belediye başkanımızın gidip bir çayını içelim' diyecekler." dedi.

Bektaş şöyle konuştu: “Bizler halkı değil, belediyeyi yönetmeye talibiz. Bugün Oltu Belediyesi’nin idare edilişinde üç-beş başlı bir yönetim şekli görmekteyiz. İşler “kim kime dum duma” gitmekte. Belediye başkanından habersiz belediyede tek bir kuş bile kanadını oynatmamalı. Oltu Belediyesi’nde kimin nereyi yönettiği belli değil. Oltu’nun en güncel ve hiç bitmeyen sorunu olan içme suyu problemi de maalesef mevcut yönetim tarafından halka sürekli söz verilmiş olmasına rağmen çözülememiştir. İlçemizin en büyük sorunu olan içme suyu ve otopark sorunlarını gecemizi gündüzümüze katarak halledeceğiz. Oltu’yu şantiyeye çevireceğiz. Koskoca İstanbul’un su sorunu 350 km’den getirilerek çözülebiliyorken, Oltu’nun suyu 50 km’den getirilememiştir. Her sokakta evine mahalle çeşmelerinden su taşıyan insanlar görmekteyiz. İktidarın kılıcının her iki tarafının da kestiği şu döneme kadar, ne ilçenin sorunları çözülebilmiş ne de kayda değer bir yatırım getirilebilmiştir.
Oltu Belediyesi ve AK Parti ilçe başkanlığının, İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı ilçeye yatırım getirmesi için bir fırsat görmeden ziyade onu seçimlere dönük bir fırsata çevirmenin derdinde oldular. İçişleri Bakanı Ala’yı seçimlere yakın bu zamanda can simidi olarak görmekteler. Ancak Efkan Bey müsteşar iken bile yapılanları görüyoruz.”

SP Oltu Belediye başkan adayı Bektaş, mevcut koltukların boş yere işgal edilmemesi gerektiğini, Oltu halkının hizmet beklediğini belirterek, “Marketten bir ürün aldığımızda son kullanma tarihine bakarız. Eğer geçmişse sağlığa zararlıdır deyip, iade ederiz. Şimdi AKP’nin ve ona bağlı belediye yönetiminin son kullanma tarihi geçmiştir. Onlar da artık halka zararlıdır. Oltu halkı 30 Mart akşamı bu geri iadeyi Allah’ın izniyle gerçekleştirecektir. Mevcut yönetim, insanların dertleriyle, sorunlarıyla pek fazla ilgilenmedi. Hal ile halledilmeyecek bir durum yoktur. Bizler inşallah belediye yönetimini devraldığımızda kendi dertlerimizi unutarak, halkın dertlerine ihtiyaçlarına çare olmaya çalışacağız." diye konuştu.



CİHAN

Yorumlar