SP İzmir'de genç başkan adaylarıyla yarışıyor

İzmir'de SP Bornova Belediye başkan adayı Osman Akyollu, Foça adayı Muhammed Ali İbiş ve Aliağa adayı Fatih Zeybekoğlu, partinin en genç adayları olarak yerel seçim yarışına katılıyor.

Google Haberlere Abone ol
SP İzmir'de genç başkan adaylarıyla yarışıyor

İzmir'de SP Bornova Belediye başkan adayı Osman Akyollu, Foça adayı Muhammed Ali İbiş ve Aliağa adayı Fatih Zeybekoğlu, partinin en genç adayları olarak yerel seçim yarışına katılıyor. Üçü de İzmir doğumlu olan gençlerden Akyollu 32, İbiş ve Zeybekoğlu 33 yaşında. İşadamı olan Osman Akyollu cam mozaik, Muhammed Ali İbiş ayakkabı sektöründe faaliyet gösterirken Fatih Zeybekoğlu makine mühendisliği yapıyor.

Konak Meydanı’nda biraraya gelen adaylar, SP’nin bu tercihleriyle gençlere verdiği desteği ve önemi gösterdiğini söyledi. Bornova adayı Akyollu, temiz bir siyaset sunduğu ve 40 yıldır aynı ilkeleri sürdüren bir parti olduğu için SP’de görev alma kararı verdiğini dile getirdi. Akyollu, “Bornova’ya gençliğimizin dinamizmini sunmak için bu yola çıktık. Partimiz benim gibi 32 yaşında genç bir kişiyi, Bornova gibi en büyük metropol ilçelerden birine aday göstererek gençlere verdiği önemi ispatlamıştır. Bizim de gençlere yönelik özel projelerimiz olacak. Üniversite öğrencilerine iki öğün yemek vermeyi, gençlik evleri oluşturmayı, spor kompleksleri ve kültür merkezleri yapmayı planlıyoruz. Bornova’nın geleceği biziz. Buradan Bornovalılara sesleniyoruz, partimizin bize güvendiği gibi siz de inanın ve güvenin.” dedi.

Aliağa adayı Zeybekoğlu da genç adaylara destek olduğu için SP’de bulunmaktan onur duyduğunu söyledi. Sanayi şehri olmasıyla ayrı bir önemi bulunan ve kendisinin de doğup büyüdüğü yer olan Aliağa’dan aday gösterilmesinden mutlu olduğunu ifade eden Zeybekoğlu, “Gençliğimizin dinamizmiyle hızlı ve atik bir çalışma uygulayacağız. Genç nüfusu oldukça fazla olan Aliağa’da, bu potansiyele yönelik hizmetler ihmal edilmiş durumdadır. Biz sportif faaliyetlerle, kültürel ve sosyal etkinliklerle gençliğin bu potansiyelini değerlendirecek imkânlar sunacağız.” şeklinde konuştu.

Foça adayı İbiş de ilçenin en genç belediye başkan adayı olduğuna vurgu yaparak, SP’nin kendilerine gösterdiği desteği ve güveni boşa çıkarmayacaklarını kaydetti. Foça’nın turizm potansiyelini harekete geçirecek atılımlar yapacaklarını belirten İbiş, halkın önemli geçim kaynaklarından olan balıkçılığa yönelik projeleri olduğunu sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar