SP İzmir Büyükşehir adayı Özüdoğru Aliağa'yı ziyaret etti

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru ve Aliağa Belediye başkan adayı Fatih Zeybekoğlu, ilçede çeşitli ziyaretler yaptı.

Google Haberlere Abone ol
SP İzmir Büyükşehir adayı Özüdoğru Aliağa'yı ziyaret etti

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru ve Aliağa Belediye başkan adayı Fatih Zeybekoğlu, ilçede çeşitli ziyaretler yaptı. Partililerle kahvaltılı durum değerlendirmesinin ardından seçim bürosunu açan Özüdoğru, Millî Görüş belediyeciliğini anlattı.

Kemalpaşa ilçesinde belediye başkanlığı yaptığı 10 yıl zarfında kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Özüdoğru, belediye binasına astıkları, "Rüşvet alan da veren de onursuzdur" levhasıyla en temiz yönetim anlayışına yaptıkları vurguyu anlattı. Aliağa’dan yayın yapan bir radyoya program misafiri de olan Özüdoğru ve Zeybekoğlu adil, hızlı ve eşit hizmetin önemine dikkat çekti. Aliağa Sanayi Sitesi ve ilçe merkezindeki esnafları ziyaret eden iki aday, hizmet anlayışlarını anlatan kitapçıklar dağıttı.

SP heyeti, daha sonra Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’u makamında ziyaret etti. Yoğun tempo içinde yapılan gezide Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları da ziyaret edildi. Bayburtlular Derneği, Orta Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği ile yerel gazeteler de SP’nin aday tanıtım ve halkla kucaklaşma programındaki ziyaret durakları arasında yer aldı. CİHAN

Yorumlar