SP İzmir adayı Özüdoğru: Çöp vahşetini süratle çözeceğiz

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Harmandalı Çöp Depolama Alanı’nda incelemelerde bulunarak, burasının gerçek bir medeni vahşet olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
SP İzmir adayı Özüdoğru: Çöp vahşetini süratle çözeceğiz

SP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Harmandalı Çöp Depolama Alanı’nda incelemelerde bulunarak, burasının gerçek bir medeni vahşet olduğunu söyledi. Çöpün İzmir’in dev problemlerinden biri olduğuna işaret eden Özüdoğru, “Çöp bölgesi, yerleşim alanlarını tehdit ediyor. Sağlığı tehdit ediyor, çevreyi tehdit ediyor. Metan gazları çıkıyor. Tam bir medeni vahşet.” dedi.

İzmirlilerin kendisine görev vermesi halinde buradaki medeni vahşeti medeni bir güzelliğe döndüreceğini vaadeden SP adayı Özüdoğru, “30 ilçe başkanıyla biraraya gelerek, dört ayrı merkezde çöp depolama alanları kuracağız. Bu kuracağımız çöp bertaraf ve rehabilitasyon merkezleri, orada yaşayanların hiçbirini ne koku ne pislik olarak rahatsız etmeyecek şekilde, en modern teknoloji kullanılarak yapılacak. Katı atık bertaraf tesisleriyle çöplerimizi geri dönüşüm yoluyla gerek gübre olarak gerek enerji olarak gerekse başka ekonomik faydalarını da halkımıza kazandıracağız. Bu konuyu süratle ve en mükemmel şekilde çözeceğiz. Çöp depolama merkezi kurulacak ilçelere, bu tesisin maliyeti kadar ek yatırım yapma sözünü vererek bu konuyu onların da kabulüne, oradaki halkın onayına sunarak bu sorunu tarihe gömeceğiz.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar