SP Gökhan Gerçek, Alemdarlılarla buluştu

SP Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, Alemdarlılarla buluştuSaadet Partisi (SP) Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek ve yönetim kurulu üyeleri, Alemdar Mahallesindeki pazarcı esnaflarını ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
SP Gökhan Gerçek, Alemdarlılarla buluştu

SP Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, Alemdarlılarla buluştu


Saadet Partisi (SP) Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek ve yönetim kurulu üyeleri, Alemdar Mahallesindeki pazarcı esnaflarını ziyaret etti. Alemdar Mahallesi'ndeki pazar önünde 2 bin kişilik lokma dağıtan Gökhan Gerçek, vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile sohbet ederek projelerini anlattı. 30 Mart yerel seçimleri için esnaftan destek isteyen Gerçek, özellikle son günlerde yaşanan gıda fiyat artışlarına dikkat çekti.
Kuru fasulye ve pirinç gibi gıdalarda ki fiyat artışlarından sonra, sebze ve meyve fiyatlarındaki aşırı yükselmeden şikayetçi olan vatandaşlar ise pahalılıktan yakındı. Satışları düşen pazarcılar ise Gökhan Gerçek’e hükümetin tarım politikalarını şikayet etti.



30 Mart seçimlerinin yerel seçim olmasına rağmen halkın gündeminin ekonomi olduğunu anlatan Gökhan Gerçek, “Vatandaşlara projelerimizi anlatıyoruz ancak doğal olarak onlar bize geçim sıkıntısı çektiklerini söylüyor” dedi.


Seçimleri kazanmaları halinde 30 Mart'tan sonra Osmangazi Belediyesinde var olan kaynakların adil bir şekilde dağıtımına dikkat edeceklerini anlatan Gökhan Gerçek, “İsraf edilemeden Osmangazi’mizde öncelikli ihtiyaçların karşılanmasında kullanacağız ve halkın ihtiyacına göre yatırımlar yapacağız" dedi.
CİHAN

Yorumlar