"SP belediyeciliği döneminde AVM açtırmayacağız"

Saadet Partisi (SP) Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Vural, "Bizim dönemimizde hiçbir AVM açılışına izin vermeyeceğiz.

Google Haberlere Abone ol
"SP belediyeciliği döneminde AVM açtırmayacağız"

Saadet Partisi (SP) Samsun Büyükşehir Belediye başkan adayı Ali Vural, "Bizim dönemimizde hiçbir AVM açılışına izin vermeyeceğiz. İlçe esnafımız korunacaktır." dedi.

Bafra ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan Vural, gazete bürolarını da ziyaret etti. Vural, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, "Saadet Partisi’ni diğer partilerden ayıran en büyük özellik her türlü haksızlığın karşısında durmasıdır. Bizler hakkı üstün tutan bir zihniyete sahibiyiz. Saadet Partisi dışındaki herhangi belediye milletin parasını israf etmekten başka bir şey yapmamaktadır. Biz Saadet Partisi olarak 1990'lı yıllarda belediyelerde, göreve geldiğimizde belediyelerin kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını astık. Oysa bizden sonra gelenler astığımız o tabelayı indirdiler. Göreve geldiğimizde ilk yapacağımız iş 'rüşveti alanda verende melundur' tabelasını belediyenin girişine asmak olacaktır. Yolsuzluk, rüşvet ve israfı önledik. Gelirlerimiz bir anda arttı. Göreve geldiğimiz belediyelerin kısa sürede borçlarını ödedik ve inanılmaz hizmetlere de imza attık. Biz buna 'Efsane Milli Görüş belediyeciliği' diyoruz." dedi.

Siyasete bakış acısını, köşe dönmecilik anlayışını değiştireceklerini kaydeden Vural, sözlerine şöyle devam etti: "Bir lira israf ve yolsuzluğun olmadığı, kimseye haksızlığın yapılmadığı partizanlık anlayışının tamamen ortadan kaldırıldığı bir belediye olacak. Belediyeyi hizmet olarak gören herkesin hak ve adaleti gözeterek, milli ve manevi değerlere sahip çıkarak tek adres Saadet Partisi’dir. Kapalı kapılar ardında asla ihale yapmayacağız. Bütün ihalelerimiz günler öncesinden belediye binamızın önüne kuracağımız, dev ekrandan halkımıza duyurulacak ve aynı dev akrandan bütün ihaleler canlı yayınlanacak ve halkımızın huzurunda yapılacaktır. Bizim dönemimizde hiçbir AVM açılışına izin vermeyeceğiz. İlçe esnafımız korunacaktır. Diğer bütün siyasi partilere oy veren kardeşlerim bu seçimlerde Saadet Partisine oy verecek ve bu kardeşlerimiz kazanacak. Milletimiz kazanacak. Samsun ve Bafra kazanacak." CİHAN

Yorumlar