SP Aziziye adayı Avukat Coşkun oldu

Saadet Partisi (SP), Erzurum’un tanınmış ve sevilen avukatlarından Ebubekir Coşkun'’u Aziziye ilçe belediye başkan adayı olarak gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
SP Aziziye adayı Avukat Coşkun oldu

Saadet Partisi (SP), Erzurum’un tanınmış ve sevilen avukatlarından Ebubekir Coşkun'’u Aziziye ilçe belediye başkan adayı olarak gösterdi.

28 Şubat sürecinde yargısız infaza uğramış bir çok suçsuz insanı ve başörtüsü mağdurlarının haklarını savunarak berat etmesini sağlayan, bu konuda büyük fedakarlıklar yapan Av. Coşkun'’un aday olması ilçede sevinçle karşılandı.

Uzun yıllar siyasetin içerisinde bulunduğunu belirten Av. Coşkun, "”Kendi ilçeme en güzel şekilde hizmet edeceğim. Yeni kurulan, hızla büyüyen Dadaşkent’'in önemli sorunları var. Ilıcamızın yıllardır ihmal edilmişliği var bunu halkımız sık sık dile getiriyor. İnşallah Aziziye için yapılması gerekenleri öncelik sırasına koyup uygulayacağız. İlçemizin önemli oranda gecekondu, yapılaşma sorunları var. Organize sanayi bölgesi esnafının istekleri var. Coğrafi açıdan en büyük ama nüfus açısından en küçük ilçemizi her açıdan yaşanabilir bir ilçe yapmak istiyorum. Ilıcamızı bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Termal turizmi noktasında ülkemizin önemli kaynaklarına sahip olan güzide ilçemiz, tıpkı Batı’da ki termal ilçeler gibi iyi bir popülariteye sahip olabilir. Daha modern termal tesisler yapacağız. Kentsel dönüşümünü tamamlamış, yol ve su sorunu olmayan Aziziye, yatırım cazibesi olan model ilçe en büyük hedefimizdir. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizin tamamı asfaltsız kalmayacak. İlçemizde yeni istihdam alanları geliştireceğiz. Yaşam alanları, çocuk oyun alanları, piknik alanları, sportif tesisleri ile Aziziyemiz, ilçelerimiz içinde farklı bir ilçe olacak inşallah. Artık her gün göç veren değil göç alan ilçe olacağız." ”dedi. CİHAN

Yorumlar