SP adayı Erhan Arıcı: Bölgenin rantı bölge halkının olacak

Saadet Partisi (SP) Kayseri Kocasinan Belediye başkan adayı Erhan Arıcı, “Yaptığımız projelerden eğer bir rant elde edilirse o rant bölge halkının olacak.

Google Haberlere Abone ol
SP adayı Erhan Arıcı: Bölgenin rantı bölge halkının olacak

Saadet Partisi (SP) Kayseri Kocasinan Belediye başkan adayı Erhan Arıcı, “Yaptığımız projelerden eğer bir rant elde edilirse o rant bölge halkının olacak.” dedi.

Kayseri Saadet Partisi Kocasinan Belediye başkan adayı Erhan Arıcı, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yapacakları projeleri anlatan Arıcı, “Bilindiği gibi, 30 Mart 2014’te bir yerel seçim yapılacak. Bu seçime genel bakışımızı şöyle düşünüyoruz. Tarihimizin en önemli seçimlerinden birini yapmak üzereyiz. Bu seçim, normal yerel seçim yani mahalli belediyeler seçimi olmaktan çıktı. 30 Mart'ta yapılacak seçimle buna hep birlikte karar vereceğiz. Biz bu itibarla projelerimizi basına tanıttık. Projelerimizde hep şu hassasiyeti gözettik. Yaptığımız projeler içerisinde milletin kendini göreceği, çözüm sürecinde kendini de içine dahil edeceği bir anlayışla hazırladık.” diye konuştu.

Hangi bölgeye bir proje hazırlanıyorsa, bu projeleri, kazanımlarının da o bölge halkının kazanacağı şekilde hazırladıklarını ifade eden Arıcı, şunları söyledi: "Geçtiğimiz hafta içerisinde hazırladığımız projelerimizi de kamuoyuna açıkladık basın aracılığıyla ve gözetmek istediğimiz ilke ve unsur şuydu; hazırlanan projelerden çıkacak şehrin kazanımlarını, bu şehrin insanının eşit ve adil bir şekilde paylaşılması şeklinde kurduk. Bu projeleri açıklarken hep şunu düşündük. Şehrimiz için hazırladığımız projelerden şehrimizin ciddi kazanımları doğacak. Bu kazanımlarda yine bu şehrin insanına gidecek şekilde hazırladık. Bir bölgeye, bir mahalleye bir proje uyguluyorsunuz. Bunun sonunda da ciddi bir kazanım ve rant elde edilecekse yine o kazanımlar o mahalle, o bölge, o şehrin insanına gidecek şekilde ayarladık.

Projelerimizden kısaca bahsetmek gerekirse birinci defa şehrin en büyük sıkıntısının trafik olduğunu düşünüyoruz. Trafik sıkıntısına ciddi ve köklü çözümler getirilmesi anlayışındayız. İkinci bir projemiz de semt merkezli bir şehrin olmasıdır. Şehir nüfusu yüz binlere iken şehir tek merkezli iken şehrin merkez nüfusu bir milyon oldu, şehir hala tek merkezlidir. Ayrıca, ciddi projeler olarak medeniyet öncüsü bir şehri yeniden tasarlamak. Tarihimize, medeniyetimize uygun şekilde yeniden tasarlamasını yapacağız. Son olarak milletimizin artık şu gerçeği gördüğünü milletimizle bir araya gelince görüyoruz. Artık milli görüş belediyeciliğine olan özlemi dindirmek istiyor aziz milletimiz. Artık 30 Mart sabahı milli görüş belediyeciliğiyle uyanacak halkımız inşallah.” CİHAN

Yorumlar