SP adayı Büyüksoy: Yozgat, Milli Görüş belediyeciliği ile kalkınacak

Saadet Partisi (SP) Yozgat belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, şehrin 12 yıllık AKP iktidarı döneminde istenilen yatırımları alamadığını belirterek, kentin Mili Görüş belediyeciliği ile kalkınabileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
SP adayı Büyüksoy: Yozgat, Milli Görüş belediyeciliği ile kalkınacak

Saadet Partisi (SP) Yozgat belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, şehrin 12 yıllık AKP iktidarı döneminde istenilen yatırımları alamadığını belirterek, kentin Mili Görüş belediyeciliği ile kalkınabileceğini söyledi.

Saadet Partisi Yozgat belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy ve bazı partililer Cihan Haber Ajansı (Cihan) Yozgat Bürosu'nu ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında projelerini anlattı.
Ülkenin sıkıntılı bir sürece kaos ortamına girdiğini ifade eden Büyüksoy, bu süreçte herkesin daha dikkatli hareket etmesi gerektiğini belirtti. Büyüksoy, “Son yaşanılan olaylarla ülkemizde olduğu gibi ilimizde de bir güven bunalımı yaşanıyor. Vatandaşlarımız ayrıştırılmaya çalışılmaktadır. Mitinglerde başbakanın söylemleri insanlarımızı kutuplaştırmaya ve ayrıştırmaya sebep olmaktadır. Sayın başbakan bu tutum ve davranışından vazgeçmelidir. Bu ülke bizim. Başka bir Türkiye yok, o yüzden bizim olan ülkemize gerektiği gibi sahip çıkmalıyız.” dedi.

Esnaf ziyaretleri ve ev toplantılarında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklaırnı dile getiren Büyüksoy, "Halkımızın partimize olan ilgisi teveccühü bizim çalışma azmimize güç veriyor. Ümid ediyorum ki vatandaşlarımızın bu güveni Yozgat belediyemizin milli görüş çizgisiyle yönetilmesine imkan sağlayacaktır. Saadet Partili belediyeler geçmişte olduğu gibi bundan sonrada projeleriyle ülkemizin, ilimizin ve şehirlerimizin gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır. Artık Yozgatımız'ın kaybetmeye tahammülü kalmamıştır. İddia ediyorum Allah nasip ederde göreve geldiğimiz takdirde kentimiz 5 yıl içinde marka şehir yapacağız." diye konuştu.

Kentin sorunlarını öncelik sırasına göre çözeceklerini kaydeden Büyüksoy, "İlimizin en büyük sorunlarının başında yeralan park sorununu göreve geldiğimiz ilk yıl içerisinde çözmeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın ailecek misafirleri ile zamanını geçirebileceği yeni sosyal alanları şehrimize kazandıracağız. Bacasız fabrika olan üniversite öğrencilerimize yönelikte yine sosyal alanlar oluşturacağız. Ekonomik anlamda belediyemize yük getirmeyen kendi kendini finanse eden projelerle ilimizi gerçek anlamda marka şehir yapmak için çalışacağız. Biz ekibimizle bilgi ve tecrübemizle Yozgat’ımıza hak ettiği, özlediği hizmeti vermek için gayret edeceğiz."şeklinde konuştu.
Büyüksoy, 26 Mart 2014 Çarşamba günü saat 20.00'de, TV5 Televizyonunda Kadir Murat Öztürk tarafından hazırlanan "Seçim Kulvarı 2014" isimli programa katılacağını belirterek, arzu etmeleri halinde, ilin diğer belediye başkan adaylarını da aynı programa davet ederek projelerle yarışmak istediklerini ifade etti.
CİHAN

Yorumlar