SP adayı Büyüksoy: Pazar günü yeni bir Yozgat için sandık başına gidin

Saadet Partisi (SP) Yozgat Belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkenin ve Yozgat’ın milli görüş belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu belirterek vatandaşların Pazar günü yeni bir Yozgat için sandık başına gitmeleri gerektiğin.

Google Haberlere Abone ol
SP adayı Büyüksoy: Pazar günü yeni bir Yozgat için sandık başına gidin

Saadet Partisi (SP) Yozgat Belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkenin ve Yozgat’ın milli görüş belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu belirterek vatandaşların Pazar günü yeni bir Yozgat için sandık başına gitmeleri gerektiğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdüren Saadet Partisi Yozgat Belediye başkan adayı Ahmet Büyüksoy, Alparslan Türkeş Huzurevi'ni ziyaret ederek burada kalan yaşlıların gönlünü aldı. Büyüksoy, "Vatandaşlarımız Pazar günü ülkemizin Yozgat’ımızın kaderini belirlemek için sandık başına giderek, 5 yıl ilimizi yönetecek başkanını seçecek. Seçmenlerimizden elini vicdanına koyarak sandık başına gitmesini istiyoruz. Yozgatımız hizmet noktasında yatırım noktasında istenilen yatırımları maalesef 12 yıllık AKP iktidarı döneminde alamadı. İnşallah bu hizmetleri Saadet Partili belediyemiz gerçekleştirecek." dedi.

Halkın hizmet noktasında beklentilerinin yüksek olduğunu söyleyen Büyüksoy, "Çevre illerle ilimizi kıyasladığımızda maalesef beklenen yatırımları alamadığını görüyoruz. Yozgat bugün neden bir Sivas, bir Kayseri ve Kırıkkale kadar gelişmedi. Bunu sadece ben değil toplumun her kademesindeki insanlarımız görüyor. Değerlendirmesini de ona göre yapıyor. Seçim çalışmalarımızda vatandaşlarımızın sürekli istek ve talepleri ile karşılaşıyoruz. İnşallah nasip olur da göreve geldiğimiz takdirde öncelik sırasına göre ilimizin sorunlarını çözmek için çalışmalarımıza başlayacağız. Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla çalışarak, herkese eşit bir şekilde kucaklayacağız. Asla ayrımcılık yapmayacağız. halkımız ülkemizin içinde bulunduğu durumu gözeterek sandık başına gitmesini istiyoruz. İnşallah bütün sorun ve sıkıntılar Saadet Partisi ile son bulacak." diye konuştu.

Büyüksoy, 29 Mart Cumartesi günü Saat 12:00 ile 14:00 arasında Yozgat Cumhuriyet Meydanında partisi tarafından miting düzenleneceğini belirterek bütün vatandaşları mitinge davet etti. CİHAN

Yorumlar