Sözen: 1,5 yıldır köylerimize hizmet götürüyoruz

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediye Meclisi'nde muhalefetin engellemesine karşı 1,5 yıldır köylere hizmet götürdüklerini savundu.

Google Haberlere Abone ol
Sözen: 1,5 yıldır köylerimize hizmet götürüyoruz

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediye Meclisi'nde muhalefetin engellemesine karşı 1,5 yıldır köylere hizmet götürdüklerini savundu.

Başkan Sözen, 30 Mart mahalli seçimleri kapsamında eşi Hatice Sözen, İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve partililerle birlikte köylerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sözen, bugüne kadar Manavgat'ın 78 köyünden 49'unda seçim çalışması yaptığını seçim tarihine kadar hepsine gideceğini kaydetti. Çardak, Beydiğin ve Kızıldağ köylerinde seçim çalışması yapan Sözen, halkın hizmetkarı olduklarını sorunlarını tespit ve çözümde de her zaman ayaklarına geleceklerini söyledi.

Birilerinin yaptığı gibi köy muhtarlarını ayaklarına çağırarak siyaset yapmadıklarını iddia eden Sözen, hiç bir zaman halka rağmen siyaset yapmayacaklarını her daim halkla iç içe olacaklarını kaydetti.

Sözen, köylerde 1,5 yıldır yaptıkları yatırımlarla ilgili şu bilgileri verdi: "Köy mezarlıklarımızın etrafını çevirdik, camilerimizi onardık, duraklar yaptık. Yağmur suyu hatları, asfalt, yama, parke döşemeleri yaptık. Burada sayamadığım kadar çok fazla hizmetler vermeye çalıştık. Ama inancımız o ki, köylerimize götürülecek hizmetler bu kadarla sınırlı kalmamalıdır. Görevi 2009’da görevi aldık. O zaman Büyükşehir Yasası konusu yoktu. Ama biz mücadelemizi verdik. Meclisten karar çıkararak 1,5 yıl önce biz bu hizmeti vermeye başladık. Ama önümüzdeki günlerde yeniden görev alma şansımız olursa, bütün köylerimizi yerinde tespit ederek ki, tespitlerimiz mevcuttur, bizzat gelerek muhtarlarımızla konuşarak çalışma planımızı yaptık. Şimdiden bütçemizi ona göre yönlendirdik. Yeni dönem için köylerimize çok büyük bir bütçe ayırdığımızın müjdesini vermek istiyorum. Merkeze yaptığımız yatırım kadar köylerimize sahip çıkmamız gerekiyor."

CİHAN

Yorumlar