Sosyal Güvenlik Haftası'nda Kırşehir Valisi'ne ziyaret

Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla SGK İl Müdürü Mehmet Ali Fırat başkanlığındaki heyet, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.    Kırşehir Valisi Çakacak, “Ülkemiz, son yıllarda sosyal güvenlik alanında...

Google Haberlere Abone ol
Sosyal Güvenlik Haftası'nda Kırşehir Valisi'ne ziyaret

Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla SGK İl Müdürü Mehmet Ali Fırat başkanlığındaki heyet, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.

    Kırşehir Valisi Çakacak, “Ülkemiz, son yıllarda sosyal güvenlik alanında çok büyük mesafeler kaydetmiştir. Özellikle sosyal güvenlik kurumlarını tek çatı altında birleştirerek vatandaşlarımızın bu konularda yaşadığı sıkıntıları en aza indirmiştir. Yeni yapılanmada da tüm vatandaşlarımızın Genel Sağlık Sigortası kapsamına alınması konusunda büyük bir gelişme yaşanmıştır. Çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan bu hafta vesilesiyle vatandaşlarımızın SGK ile ilgili iş ve işlemler konusunda bilgilendirileceğine ve vatandaşlarımızla kurduğumuz iletişimin arttırılacağına inanıyorum.” dedi.

    Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Ali Fırat da yaptığı açıklamada, bu haftanın amacının sosyal güvenliği vatandaşların tümüne ulaştırmak, vatandaşları sosyal güvenlik konusunda bilinçlendirmek ve herkesi sosyal güvenlik şemsiyesini altına alarak hak ve yükümlülükler konularında bilgilendirmek olduğunu söyledi.

    Ziyaret, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Ali Fırat’ın, Vali Çakacak’a 'Sosyal Güvenlik Haftası' etkinlikleri ile ilgili bilgiler vermesi ile sona erdi. CİHAN

Yorumlar